Denní horoskop LVA na 19. 1. 2023

Lev 19. 1. 2023

Lvi, dnes máte možná chuť schovat se do své věže ze slonoviny a sledovat představení, které se odehrává před vašima očima. A proč ne, když vám to umožní získat na věci potřebný nadhled? Využijte toto období ve svém životě k tomu, abyste dali věcem jejich skutečnou hodnotu a zjistili, kam vlastně určití lidé ve vašem světě patří. Jste velmi šťastný člověk, když se vám podařilo najít ve svém životě takovou rovnováhu.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vztahy jsou díky současnému planetárnímu uspořádání zajímavé. Možná vás zajímá, co má vaše drahá polovička za lubem, protože se zdá, že se nedokáže rozhodnout tak či onak. Pokud vás to rozčiluje, pak vám trucování opravdu nepomůže. Co by pomohlo, je promluvit si o tom. Tím by se problém dostal do správné perspektivy.

Práce

Všechno kolem vás vybuchuje. Máte pocit, že se všechno rozpadá. S největší pravděpodobností tomu tak je. Nebojte se. Hlavu vzhůru. Je to zpráva z vesmíru, že se musíte změnit a přeskupit. Zkuste nový přístup. Ten starý už nefunguje.

Peníze

Tento týden vám pomáhá přátelský vesmírný podtón, díky němuž je několik překážek na cestě méně nepříjemných. Chcete si nyní zkrášlit svůj život a nemusíte mít problém sáhnout kvůli tomu do úspor. V oblasti zaměstnání vás může čekat nečekané překvapení, ať už v dobrém, nebo ve zlém. Nejlepší je zůstat v bezpečí a šetřit dál. Nikdy nevíte, co může přinést zítřek.

Zdraví

Všechno toto ukrývání na místě možná konečně spustilo nebo oživilo váš skrytý hnízdní instinkt. Je důležité, abyste tomuto pocitu věnovali pozornost a udělali vše pro to, aby se váš domov stal příjemným a pečujícím prostředím. Doufejme, že už máte doma všechny báječné věci, které potřebujete k přípravě zdravé večeře. Udělejte si večer pro sebe a své tělo: uklidňující, pečující a odpočinkový.

Přečtěte si také