Denní horoskop LVA na 2. 4. 2023

Lev 2. 4. 2023

Jste pracovití, Lvi, s dobrou obchodní hlavou a silným smyslem pro praxi. Úspěch v posledních týdnech vás však možná přiměje přemýšlet o tom, že byste se chtěli věnovat něčemu inovativnějšímu, abyste si vydělali peníze, případně něčemu, co souvisí s možnostmi kolem internetu. V tomto příznivém období by k vám měla přicházet obchodní i osobní komunikace všeho druhu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

I když jste z jakéhokoli důvodu plánovali zůstat svobodní, můžete později změnit názor, když se zúčastníte nějaké akce a zaujme vás někdo, kdo má skutečný životní elán. Konjunkce planet znamená, že byste spolu mohli tvořit šťastnou hudbu. Možná budete chtít odvolat všechny sliby, které jste si předtím dali.

Práce

Představte si sami sebe jako filmovou hvězdu. Práce bude zábavnější, když budete předstírat, že hrajete filmovou roli. Vaše aktivní představivost ji může dále rozvíjet. Pokud dnes nemusíte být v práci, je to ještě lepší. Užijte si volno a uvolněte svou mysl.

Peníze

Nejenže vymýšlíte další skvělý vynález, ale také vymýšlíte, jak ho zkonstruovat a financovat jeho výrobu. Zvažujete také, jak některé ze svých nejlepších finančních nápadů dostat do tisku napsáním článku nebo knihy. Máte něco důležitého, o co se můžete podělit, tak se neprodávejte. To, co předložíte nyní, přinese později vaší rodině příznivou odměnu.

Zdraví

Váš dobrodružný duch rád objevuje, zvláště když dnes vaše mysl může hýřit novými nápady. Přemýšlíte, mluvíte, hodnotíte, sníte  to je to, co děláte rádi, a tyto sklony vám pomáhají určit, jak ulehčit utrpení druhých. Abyste však skutečně věděli, co druzí cítí, musíte více pozorovat než spekulovat. Abyste nebyli zahlceni problémy a výzvami, které vám druzí přinášejí, může vás udržet v rovnováze a na uzdě realizace uměleckého projektu nebo zapojení do hudební skupiny.

Přečtěte si také