Denní horoskop LVA na 20. 7. 2022

Lev 20. 7. 2022

Pokud se dnes klika neotočí, Lvi, nenuť ji. Jen ji rozbijete. Možná byste měli zkusit jiné dveře. Pokud věci neplynou hladce, pravděpodobně to tak nemělo být. Život by neměl být vždy bojem. Vaším úkolem je užívat si ho. Vzpomeňte si na to, až budete příště stát v dlouhé frontě. Berte tuto situaci jako chvíli odpočinku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se kolem vás objevují úžasné vlivy, které vám mohou v romantickém životě velmi pomoci, pokud jste ochotni jim to umožnit. Planetární energie vás vybízí k tomu, abyste se vydali ven a pokud možno prozkoumali nějaké nové společenské scény, nejlépe spojené s uměním, hudbou nebo čímkoli, co souvisí s filmem či fotografií. Možná budete muset být o něco mírnější, ale když se necháte unášet proudem, pomůže vám to.

Práce

Lidé jsou dnes na vaší straně, tak se nebojte. Snadno si vyložíte, že mlčení znamená, že ostatní lidé jsou proti vám, ale tak to není. Máte větší podporu, než si uvědomujete. Věřte, že skoky víry budou plně podpořeny.

Peníze

Je čas věnovat pozornost tomu, jakým způsobem prezentujete sebe a své schopnosti světu. To může znamenat investici do profesionálnějšího šatníku nebo přepsání vašeho životopisu profesionálem. Vystupovat co nejlépe je důležité kvůli aktivitě ve vašem kariérním sektoru, který nyní zoufale vyžaduje vaši pozornost.

Zdraví

Přát si být někde jinde je recept na špatnou náladu! Nezáleží na tom, co říkáte, ale spíše na tom, co děláte, takže pokud chcete odjet, je čas začít plánovat dovolenou. Pokud jste však pouze frustrovaní, poslouží vám, když prozkoumáte svůj jídelníček a pohybový režim. Cvičíte alespoň třikrát týdně? Pijete více vody, než jste si kdy mysleli, že je možné? To jsou realistické cíle, které vás zavedou někam jinam  dovnitř sebe sama.

Přečtěte si také