Denní horoskop LVA na 21. 5. 2022

Lev 21. 5. 2022

Dnešek by mohl odradit i ty nejhorlivější vášně, Lvi. I když o vás někteří lidé říkají, že jste trochu chladní, vězte, že pod vším tím ledem hoří skutečná sopka. Dnes se možná opět ocitnete v odstupu od svých citů, jako byste nad nimi znovu získávali kontrolu. Dávejte si pozor na to, abyste se k věcem nestavěli příliš cynicky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální energie vás vybízí k tomu, abyste si na krátkou dobu udrželi odstup od milované osoby. Není to proto, že byste jim nedůvěřovali nebo je neměli rádi, ale spíše proto, že jste měli v poslední době tendenci se v nich ztrácet, což znamenalo, že se vaše každodenní rutina vykolejila a vy jste zanedbávali mnoho svých vlastních potřeb. Udělejte si čas na to, abyste si užili svou vlastní společnost.

Práce

Ukažte ostatním, že umíte být bojovníkem, když je to potřeba. Nenechávejte lidi, aby po vás šlapali. Pokud jim to dovolíte teď, nebudou se bát to udělat později znovu. Ať už jste v práci, nebo ne, nezapomeňte se za sebe postavit.

Peníze

Je to skvělý týden na sepsání podnikatelského plánu a přemýšlení o tom, jak získat peníze na nový podnik. Můžete přemýšlet o tom, jak získat finanční prostředky prostřednictvím dávek, půjček, grantů, a dokonce i věcných darů od větších společností. Je pravděpodobnější než kdy jindy, že získáte kladnou odpověď. Vesmír naznačuje období rozšiřování vašeho společenského okruhu.

Zdraví

Planety se dnes harmonicky propojí. Je velká šance, že se budete cítit lehčeji než obvykle a snáze se zapojíte do záležitostí druhých lidí, než obvykle cítíte, že je možné. Lidé na vás mohou reagovat docela pozitivně, ale nezapomínejte na péči o sebe! Pokud jde o vaše zdraví, počítá se každý den. Strava má velký vliv na vaši náladu, proto si všímejte, na co máte dnes chuť. Možná to můžete zopakovat, až se nebudete cítit tak skvěle!

Přečtěte si také