Denní horoskop LVA na 21. 6. 2022

Lev 21. 6. 2022

Pokud se dnes nechcete pustit do intelektuální přestřelky, raději zůstaňte doma, Lvi. Tento souboj by se však mohl odehrát i ve vaší kuchyni, takže byste se možná měli vydat na dlouhou procházku sami a vyhýbat se ostatním. Nebo se jednoduše připravte na bitvu. Lidé nebudou mít pro vaši věc příliš pochopení, takže si vezměte brnění.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální vyrovnání vás vybízí, abyste zpomalili a ocenili to, co nyní máte, pokud jde o váš současný vztah. Někdy máte tendenci přemýšlet o tom, zda tráva není zelenější na druhé straně a zda by se nenašel někdo jiný, kdo by lépe vyhovoval vašim hlubším potřebám. Dokonalý člověk však neexistuje, a tak si užívejte zkušeností, které máte!

Práce

Vaše kariérní situace se blíží k vrcholnému bodu. V následujících čtyřech týdnech se ocitnete na důležité křižovatce. Zhodnoťte svůj pokrok za uplynulých šest měsíců a vymyslete způsob, jak situaci pro příští půlrok zlepšit.

Peníze

Do vašeho vztahového sektoru přichází spousta lásky a štěstí, ale také překvapení a nestability. Vesmír naznačuje, že pro váš domov nastává období změn. Možná se nyní rozhodnete stát se samostatně výdělečně činnými, pokud přijdete na to, jak vydělat stejně nebo více než ve svém posledním zaměstnání. Může se to podařit.

Zdraví

Pro někoho je obtížné pít dostatečné množství vody. Vypěstování návyku vyžaduje čas a praxi. Zde je několik tipů: Přidejte si do vody čerstvý citron, který zvýrazní její chuť a podpoří váš imunitní systém. Nastavte si realistická očekávání: začněte s myšlenkou, že je stejně snadné vypít dvě sklenice vody jako jednu. A šálek bylinkového čaje před spaním se rozhodně počítá! Tento noční rituál vás hydratuje a zároveň uvolní.

Přečtěte si také