Denní horoskop LVA na 26. 7. 2022

Lev 26. 7. 2022

Nepředpokládejte automaticky, že všechny své problémy zvládnete vyřešit sám, Lve. Už jen to, že si o věcech promluvíte s ostatními, vám může pomoci objasnit situaci, která vás dříve mátla. Požádejte o pomoc druhé v oblastech, kde ji potřebujete. Nestyďte se požádat o pomoc. Všichni máme problémy a záležitosti, se kterými se musíme vypořádat. Nejste na to sami.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Uspořádání planet může znamenat, že jste poněkud rozpolcení ve svých emocích. K určité osobě cítíte velkou vřelost, ale zároveň si nejste jisti, zda můžete zcela důvěřovat tomu, že se chce definitivně zavázat, protože se zdá, že si není jistá svými vlastními pocity. V tomto případě budete muset naslouchat svým instinktům a jednat podle nich.

Práce

Bohužel dnes nejste schopni navázat spojení, která byste chtěli. Lidé, kterým voláte, jsou nedostupní a váš hlavní řečník se nemůže zúčastnit virtuálního setkání, které jste si naplánovali. Přijměte to a věřte, že se tyto věci staly pro dobro věci.

Peníze

Vesmír vás učí, jak přijmout větší odpovědnost za to, jak se promítáte do světa. Někdo dokázal rychleji postoupit na žebříčku díky lepšímu šatníku nebo způsobu mluvení, ale to můžete dokázat i vy. Cvičte sebedůvěru před zrcadlem, dokud se vám to nepodaří. Každý malý kousek pomáhá.

Zdraví

Mnozí o vás říkají, že se pohybujete pomalu, ale ve skutečnosti v sobě máte spoustu energie, a proto se doporučují aktivity jako jóga a pilates. Hluboké dýchání je to, co dělá jógu tak prospěšnou, a mnoho lidí si to ani neuvědomuje! Využijte co nejlépe všechno, co při cvičení děláte, tím, že při něm budete zhluboka dýchat. Získáte z něj dvakrát tolik a budete se cítit povzbuzeni, aniž byste své tělo zatěžovali navíc.

Přečtěte si také