Denní horoskop LVA na 29. 5. 2022

Lev 29. 5. 2022

Dnes by se v okolí domova mohlo odehrávat mnoho aktivit. Mohlo by jít o návštěvy nebo o spoustu práce, kterou je třeba udělat. V každém případě se můžete cítit poněkud rozrušeně a pokušení utéct od toho všeho může být téměř neodolatelné. Uvolněte se! Není třeba se stresovat. Udělejte, co je třeba, a užijte si zbytek dne.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vaše představy a myšlenky o milované osobě se dnes mohou ubírat podivnými a záhadnými cestami, zejména díky současné nebeské energii. Je možné, že začnete být podezřívaví k jejímu jednání a chování, i když to vlastně není třeba. Raději nedělejte žádná rychlá rozhodnutí na základě svých současných úvah, protože zítra byste mohli snadno změnit názor.

Práce

Zjistěte, jak můžete své pracoviště učinit šetrnějším k životnímu prostředí. Jsou k dispozici recyklační koše na papír, plasty a hliník? Takové jednoduché věci mohou mít velký význam. Požádejte ostatní o radu v těchto záležitostech.

Peníze

Je to skvělý týden na přemýšlení a plánování. Vesmír naznačuje období velké duševní aktivity. Je to čas příležitostí, od kroků, které budete potřebovat ke splnění svých finančních snů, až po uznání za věci, které jste již vykonali. Zkuste kurz něčeho inspirativního i poučného.

Zdraví

Vaše intuice může být dnes tak silná, že si důsledky uvědomíte až za několik dní. To pro vás není nijak neobvyklé, ale možná se v důsledku toho budete cítit trochu ospale. Nemusí to nutně znamenat, že musíte mít méně energie než obvykle. Je naprosto důležité, abyste zůstali fyzicky aktivní, když máte několik dní intenzivní emoční mlhu. Pokud je to možné, projděte se během polední pauzy. Cokoli, čím můžete tento den obohatit o fyzickou dynamiku, vám udělá dobře.

Přečtěte si také