Denní horoskop LVA na 3. 2. 2023

Lev 3. 2. 2023

Přátel, kteří hledají radu nebo rameno k vyplakání, by dnes mohlo být hodně, Lvi. Jste jednou z nejlepších osob, které jim mohou poskytnout potřebnou podporu a péči. Jen si dejte pozor, abyste toho druhým nedali tolik, že by vám nezbylo nic pro sebe. Pravé přátelství je o sdílení problémů a výměně pomoci. Když se budete vyčerpávat, dostanete se do situace, kdy nebudete nikomu příliš nápomocni.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pod vlivem dnešní vášnivé energie může někdo velmi intenzivně projevovat své city k vám. Pokud jste pocítili silné spojení s někým ve svém životě, kdo vás občas mate, je na čase, abyste zahájili rozhovor a posunuli svůj vztah na novou úroveň. Oba si budete moci přiznat věci, které jste dosud tajili.

Práce

Kreativita má mnoho různých stránek a vy jste v ideální pozici, abyste tyto různé aspekty spojili dohromady a vytvořili něco zcela mistrovského. Kombinujte staré tradice s novými a inovativními technikami. Čím nápaditější, tím lepší.

Peníze

Máte snovou, nápaditou povahu, která je v tomto období pro ostatní velmi přitažlivá. Dávejte si však pozor, abyste nepůsobili jako vzdušní povaleči nebo příliš intelektuální lidé. Vaše poselství může některým lidem přerůst přes hlavu a vy je potřebujete mít na své straně, a to jak v osobní, tak ve finanční oblasti. Podpůrný aspekt zároveň ukazuje, že jste od přírody učitel. Zvažte, jak byste se mohli o své znalosti podělit s ostatními a získat tak nějaké peníze navíc, stejně jako status odborníka, který vám vyučování propůjčuje.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce zvýrazňuje krásu každodenního života a vy se jí musíte dotknout! Postavte se do pozice, kdy budete součástí věcí, které jsou pro vás krásné. Zdraví je jednou z krásných součástí života, kterou si můžete užívat ve větší míře, než tomu bylo za tohoto tranzitu. Obdarujte se mimořádnou péčí, díky níž vaše pleť září, vaše tělo se cítí živé a která vám dodává klid.

Přečtěte si také