Denní horoskop LVA na 31. 3. 2023

Lev 31. 3. 2023

Často kontrolujte zprávy, Lvi. Někdo se vás snaží kontaktovat a může se stát, že se budete míjet o minuty. Je důležité se s touto osobou spojit a vyřídit některé záležitosti. Pokud jsou vaše cíle jasné, mělo by vše dobře dopadnout. Ve dvou lidech, kteří pracují na stejném cíli, je síla společného úsilí nesmírně silná. Nepodceňujte tento neuvěřitelný vliv.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pohyb nebeských těles vás vybízí k tomu, abyste si promluvili o všem, co vás v poslední době trápí, například o oblastech, které jsou mezi vámi a vaším milostným zájmem obzvláště obtížné. Je to velmi pozitivní příležitost, protože existuje šance, že oba uvidíte věci z perspektivy, která vám přinese spíše pocit uzdravení než dalšího odcizení. Bude to velmi pozitivní dialog.

Práce

Vaše vlastní činy jsou v rozporu s vaším skutečným přesvědčením. Zastavte se a zamyslete se nad tím, co děláte. Možná to děláte ze zvyku nebo proto, že vás k tomu někdo jiný donutil. Udělejte si čas na zastavení a zamyšlení. Velká změna je na dosah ruky.

Peníze

Nejenže vymýšlíte další skvělý vynález, ale také vymýšlíte, jak ho zkonstruovat a financovat jeho výrobu. Zvažujete také, jak některé ze svých nejlepších finančních nápadů dostat do tisku napsáním článku nebo knihy. Máte něco důležitého, o co se můžete podělit, tak se neprodávejte. To, co předložíte nyní, přinese později vaší rodině příznivou odměnu.

Zdraví

Dnešní tranzit vás vybízí k tomu, abyste zahrnuli láskou ty, které máte rádi. To je něco, co možná vnitřně děláte neustále, ale ve skutečnosti lidé potřebují fyzické a slovní ocenění více, než si někdy uvědomujete. Využijte této energie k tomu, abyste i vy sami sobě dopřáli to nejlepší. Snídejte čerstvé ovoce a celozrnné obiloviny, čerstvé ovoce a zeleninu si dopřávejte po celý den a k jednomu jídlu si dejte trochu bílkovin. A také vodu, vodu, vodu! Vaše energie bude při takové léčbě zářit.

Přečtěte si také