Denní horoskop LVA na 4. 6. 2022

Lev 4. 6. 2022

Jste připraveni, Lvi? Jste připraveni na to, co se stane? Nebeské aspekty předznamenávají nový cyklus, který bude až po okraj naplněn aktivitami, novými lidmi a novými profesními perspektivami. Doufejme, že jste si v poslední době dokázali odpočinout. Pokud ne, zkuste si naplánovat odpolední spánek!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná nebeská energie může znamenat, že se vážně zamýšlíte nad určitými aspekty svého vztahu s někým. Možná existuje plán nebo projekt, který byste s dotyčným chtěli uskutečnit a který by vám pomohl lépe ho poznat, protože byste se do něj více zapojili. Konstruktivní nápady vám oběma mohou pomoci rychleji se sblížit a dát vám konkrétní cíl, na kterém můžete pracovat.

Práce

Dávejte si pozor, abyste se vůči ostatním neprosazovali příliš agresivně. Pracovní situace budou v příštích dnech probíhat mnohem hladčeji, pokud dnešní den využijete k odpočinku a sebereflexi toho, čeho potřebujete dosáhnout vy a ne ostatní.

Peníze

Ve vztazích jste tento týden aktivní. Z ničeho nic se může objevit nový vztah, který bude pro vás oba finančně výhodný. V této době je třeba zaměřit vaši pozornost na budování kariéry. Sestavení pětiletého plánu také nemusí být špatný nápad. Po dokončení tohoto kroku můžete snáze manifestovat peníze, po kterých toužíte.

Zdraví

Díky dnešní astrální energii se můžete cítit poháněni nějakým cílem. Jen se tím nenechte přivést k šílenství! Touha napravovat věci, a dokonce i lidi, vás může zavést na cestu frustrace. Udělejte si čas a věnujte se nějakému cvičení, které navodí meditativní stav. Opakovaná cvičení, jako je jóga nebo série koleček na dráze, vám mohou dodat potřebný odstup. Budete se také cítit klidnější sami se sebou.

Přečtěte si také