Denní horoskop LVA na 5. 8. 2022

Lev 5. 8. 2022

Obvykle vítězí vaše obvyklé stabilní tempo, Lve, ale dnes budete muset jít trochu zkratkou. Vrhněte se na příležitosti, které se zdají přicházet z ničeho nic, ale nemějte pocit, že se musíte hned k něčemu zavázat. Využijte své šance a uvidíte, kam vás štěstí zavede. Ve vzduchu je cítit dobrodružný duch, který vás vybízí k nečekanému hazardu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jak se říká, v lásce a válce je všechno spravedlivé. Někdy je těžké uznat roli našeho partnera ve šťastném řešení. Máme pocit, že se vše podařilo prosadit nebo dosáhnout jen díky nám. Dnes se snažte partnera ocenit, kde je to třeba, a také pokorně přijmout vinu, když padne na vás. Tím otevřete novou kapitolu ve společném životě.

Práce

Komunikace s ostatními bude jasná a stručná. Budete schopni vyjádřit svůj názor bez většího úsilí. Pište zprávy, telefonujte a posílejte e-maily. Každý druh komunikace je pro vás vysoce výhodný.

Peníze

Tento týden přináší úžasnou kombinaci energií, protože zvažujete, jaký bude váš další krok ve světě podnikání a financí. Aspekty jsou obzvláště láskyplné a harmonické, takže se může stát, že se k vám ostatní budou obracet s žádostí o radu nebo partnerství toho či onoho druhu. Vesmír poskytuje podněty k akci, takže podle toho plánujte a pusťte se do toho! Vaše kariéra by nyní mohla potřebovat trochu péče.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává pocit, že jste stále připraveni na další fázi svého osobního rozvoje. Duchovně, emocionálně, fyzicky  ať už se právě teď zaměřujete na jakýkoli rozvoj, dnešní aspekt vám pomůže ujmout se vedení. Jóga je cvičení, které spojuje všechny tyto oblasti do jedné, a pokud ji budete praktikovat denně, může vám pomoci vytěžit z tohoto tranzitu maximum. Zbývá vám zhruba deset dní, tak to nepropásněte! Před cvičením se připravte příjmem vody.

Přečtěte si také