Denní horoskop LVA na 6. 2. 2023

Lev 6. 2. 2023

Dnes je pro vás dobrý den, abyste uplatnili některé ze svých tvůrčích nápadů, Lvi. Vytáhněte své oblíbené řemeslné potřeby a bavte se zkoumáním barev a designu. Pokud máte děti, zvažte, zda je do těchto činností nezapojit. Možná vás překvapí, když uslyšíte, jaké neuvěřitelné nápady a inovativní myšlenky, které vás nikdy nenapadly, mají vaše vlastní děti. Pokud nemáte krabici na nápady, kde se mohou pro takové chvíle shromažďovat staré láhve, matice a šrouby, podivné knoflíky, stuhy a zbytky materiálu, založte si ji ještě dnes!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den si zamilujete, protože si ho můžete udělat tak bizarně růžový a romantický, jak jen budete chtít. Astrální energie každému otevře srdce, a přestože nemusí být mnoho důkazů o hýřících emocích, příležitostí k flirtování je dost. Pohrajte si se svou image a oblečte se tak, jak jste to ještě nikdy nezkusili. Dejte životu a lásce šanci.

Práce

Obklopuje vás velké množství nervózní energie. Cítíte tlak ze všech stran, abyste jednali nebo vystupovali určitým způsobem. Ať se vám to líbí, nebo ne, dostanete se do těžkého boje. Buďte k ostatním trpěliví a snažte se nereagovat přehnaně.

Peníze

Máte snovou, nápaditou povahu, která je v tomto období pro ostatní velmi přitažlivá. Dávejte si však pozor, abyste nepůsobili jako vzdušní povaleči nebo příliš intelektuální lidé. Vaše poselství může některým lidem přerůst přes hlavu a vy je potřebujete mít na své straně, a to jak v osobní, tak ve finanční oblasti. Podpůrný aspekt zároveň ukazuje, že jste od přírody učitel. Zvažte, jak byste se mohli podělit o své znalosti s ostatními a získat tak nějaké peníze navíc, stejně jako status odborníka, který učení poskytuje.

Zdraví

Planetární aspekt dne vám dodává užitečnou energii. Drobné věci, které byste chtěli stihnout, ale nějak se vám to nedaří, se vám budou zdát snadno zvládnutelné, pokud se otevřete tvůrčí energii, která je vám nyní k dispozici. Obecně se chcete cítit bezpečně a jistě. Proto se snažte, aby vaše cvičení bylo předvídatelné a dostatečně jednoduché na to, abyste je mohli provádět každý den. Tímto způsobem budete schopni bez obtíží dosáhnout svých nepolapitelných zdravotních cílů.

Přečtěte si také