Denní horoskop LVA na 6. 7. 2022

Lev 6. 7. 2022

Odhoďte výhrady stranou, Lvi, a jděte za tím, po čem vaše srdce nejvíce touží. Odhoďte opatrnost a udělejte to. Dnešní energie vás vybízí k tomu, abyste převzali kontrolu nad svým životem a dobývali nová území. Dnešní den je plný dynamiky, která by vás mohla nechat pozadu, pokud se nechytíte trendu a nezapojíte se do něj.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešek by pro vás mohl být docela příjemný, protože současný aspekt naznačuje, že si musíte sednout s milovanou osobou a strávit nějaký čas vytvářením plánů a přijímáním určitých rozhodnutí. Něco ve vašem současném uspořádání je třeba formalizovat, abyste začali postupovat a dosáhli určitého cíle nebo něco dovedli do úspěšného konce. Čím podrobnější můžete být, tím lépe.

Práce

Dobrovolně se dnes ujměte nějakého úkolu navíc. Když někdo prohlásí, že je třeba udělat nějakou práci navíc, nebojte se po ní skočit. Uděláte-li to, získáte si přízeň nadřízených a v budoucnu se vám naskytnou velké příležitosti.

Peníze

Tento týden je ovlivněno vaše kariérní odvětví. Vesmír vás tlačí k tomu, abyste učinili některá rozhodnutí, která už nějakou dobu odkládáte. Pokud jste chtěli změnit povolání nebo si udělat nějaký další průzkum, je na čase se do toho pustit. Tento aspekt vás dokáže nakopnout, abyste udělali správnou věc.

Zdraví

Nic nedokáže povzbudit vaši duši tak jako čerstvý džus se spoustou zázvoru. V letošní sezóně si dopřejte jeden z nejlepších lidských výtvorů vůbec: odšťavňovač. Pokud jste si ještě nikdy nevyráběli vlastní šťávu, čeká vás zážitek. Pokud jste si ho dávali v restauracích, zažijete nové hlubiny sebelásky, když ho budete pít v soukromí vlastní kuchyně nebo, troufám si říct, ve vaně. Mrkev, jablko a kořen zázvoru je úžasná směs.

Přečtěte si také