Denní horoskop LVA na 6. 8. 2022

Lev 6. 8. 2022

Jste připraveni na dramatické změny ve svém životě, Lvi. Nejde o to, že byste byli nespokojeni se svou kariérou nebo osobním životem. Spíše máte pocit, že vám něco skvělého uniká, jen kdybyste věděli co. Buďte vnímaví ke všem příležitostem, které se vám naskytnou, a všechny je prozkoumejte. Odpovědi, které hledáte, možná najdete díky cestování nebo dalšímu vzdělávání. Pokud se bojíte zkoumat sami, vezměte s sebou přítele.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná máte pocit, že už jste si změnami prošli dost. Dnešek vám však přináší nové poznání. Skutečně vnímáte, co přispělo k vašemu dilematu, pokud jde o váš současný vztah, a rádi byste vytvořili pozitivní prostředí pro uzdravení případné roztržky. Cítíte se více než připraveni provést v sobě změny, abyste toho dosáhli.

Práce

Do cesty se vám postaví nečekaný odpor. Nenechte se tím vyvést z rovnováhy. S největší pravděpodobností dokážete tyto nové informace velmi efektivně začlenit do své současné rutiny. Snažte se spolupracovat, místo abyste je automaticky přehlíželi nebo odmítali.

Peníze

Tento týden přináší úžasnou kombinaci energií, protože zvažujete, jaký bude váš další krok ve světě podnikání a financí. Aspekty jsou obzvláště láskyplné a harmonické, takže se může stát, že se k vám ostatní budou obracet s žádostí o radu nebo partnerství toho či onoho druhu. Vesmír poskytuje podněty k akci, takže podle toho plánujte a pusťte se do toho! Vaše kariéra by nyní mohla potřebovat trochu péče.

Zdraví

Vzhledem k současné astrální konfiguraci už možná cítíte, že se něco chystá! Zaměřte se na udržení optimálního zdraví. Snažte se více jíst doma, než si brát jídlo s sebou. Je to lepší způsob, jak si udržet zdraví  při jídle z restaurace pravděpodobně jíte více omáček a věcí (chleba), které byste při přípravě jídla doma nejedli. A když si jídlo připravujete sami, lépe si uvědomujete, jak váš trávicí systém reaguje na látky, které jíte.

Přečtěte si také