Denní horoskop LVA na 7. 7. 2022

Lev 7. 7. 2022

Nebuďte dnes příliš kritičtí, Lvi. Zachovejte pozitivní přístup a přemýšlejte o tom, jak můžete někoho pochválit. Vaše srdce může potřebovat trochu více pozornosti než obvykle, a tak se obklopte lidmi, kteří vám spíše zvednou náladu, než aby ji stáhli dolů. Pokud se stále díváte do budoucnosti, možná si neuvědomujete všechny ty úžasné věci, které se dějí v přítomnosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný aspekt ve hře je skvělý pro rozpuštění uzlů, napětí a bariér v současném vztahu. Pokud jste v poslední době oba procházeli těžkým obdobím, využijte této skvělé příležitosti, abyste společně podnikli něco výjimečného a znovu mezi sebou vytvořili hřejivý a láskyplný pocit. Vyzkoušejte romantické jídlo ve dvou. Udělejte cokoli, co vám pomůže uvolnit se.

Práce

Fakta, která dnes shromáždíte, pro vás budou později velmi důležitá. Ujistěte se, že získané informace jsou dobře uspořádané, abyste se v nich mohli později snadno vyznat. Dnes není třeba dělat žádné závěry. Jednoduše si údaje srovnejte.

Peníze

Tento týden je ovlivněno vaše kariérní odvětví. Vesmír vás tlačí k tomu, abyste učinili některá rozhodnutí, která už nějakou dobu odkládáte. Pokud jste chtěli změnit povolání nebo si udělat nějaký další průzkum, je na čase se do toho pustit. Tento aspekt vás dokáže nakopnout, abyste udělali správnou věc.

Zdraví

Jste přesně taková oduševnělá povaha, jakou měl na mysli John Lennon, když psal píseň Imagine. Ideální svět, který je vždy jen kousek od našeho dosahu, kde všechny věci žijí v harmonii, je místem, kde opravdu chcete být. Proto vám utrpení zde na zemi není cizí. Emoční utrpení negativně ovlivňuje váš imunitní systém a naopak. Chcete-li svůj imunitní systém zocelit, mějte doma trochu echinacey a přidejte si osm a až deset kapek do nočního bylinkového čaje.

Přečtěte si také