Denní horoskop LVA na 8. 3. 2023

Lev 8. 3. 2023

Vaše mysl je dnes bystrá a stejně silná je i vaše chuť pracovat, Lvi. Využijte tuto mocnou kombinaci sil ve svůj prospěch. Zjistíte, že váš mozek je jako silná ocelová past. Vaší pozornosti unikne jen máloco. Nejdůležitější věcí, kterou byste si měli zapamatovat, je nedovolit ostatním lidem, aby vám bránili v pokroku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pod vlivem současné astrální konfigurace si dnes okořeňte svůj milostný život. Neuděláte chybu, pokud se dnes zaměříte na to, abyste svému miláčkovi dopřáli nějakou zvláštní radost. Kromě ideální situace, kdy se o svých posledních nemocech ani jednou nezmíníte, byste mohli koupit lístky na představení, uvařit báječné gurmánské jídlo nebo si jen užívat společné bytí.

Práce

Něčí ostrá slova se vás dotknou. S největší pravděpodobností se nejedná o záměrně tvrdé výroky, ale o pravdivé vyjádření. Nedovolte, aby vám přecitlivělost na danou problematiku bránila jasně pochopit fakta.

Peníze

Aspekty ovlivňují váš sektor výuky, učení, cestování a práva a ukazují, že je vhodná doba pro doplnění vašich dovedností. Můžete také zjistit, že soudní spory mohou být přínosem pro vaše finanční výsledky, pokud jste se s někým nepohodli. Zatím se chovejte k ostatním tak, jak byste chtěli, aby se chovali k vám.

Zdraví

Možná máte pocit, že přátelství je v životě nejdůležitější, a pokud je to pravda, musíte si dávat velký pozor na to, kdo jsou vaši přátelé. Komunikaci velmi prospěje, když si své myšlenky necháte pro sebe, dokud nebudete připraveni je vyslovit. Zkuste se zamyslet nad svými vztahovými problémy, zatímco zvedáte činky nebo cvičíte, a soustřeďte se při tom na to, co chcete někomu skutečně říci. Pravda si najde cestu na povrch.

Přečtěte si také