Denní horoskop LVA na 8. 4. 2022

Lev 8. 4. 2022

Věřte, Lvi, že se vše dokonale podaří. Budete přitahováni k těm, kteří vám vykouzlí úsměv na tváři. Těchto lidí byste se nyní měli držet v blízkosti. Pozitivní přístup vás povede pozitivním směrem. Bavte se svým životem, místo abyste z něj měli deprese.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky dnešní astrální konfiguraci dnes váš milostný život opravdu vynikne. Je skutečně výjimečný – zjistíte totiž, že někdo, koho jste považovali za přítele, je potenciálně mnohem víc než to, ale ani jeden z vás si neuvědomoval, jak hluboké pouto mezi vámi ve skutečnosti je. Příležitost, které se oba zúčastníte, dá vyniknout vašim hlubším citům, což je vzrušující a také trochu nervózní.

Práce

Večírek skončil a nyní je čas pustit se do práce. Pokud se ocitnete v chmurách, pravděpodobně dostanete od nadřízených a/nebo spolupracovníků vyčinění. Vyhněte se tomu tím, že budete jednoduše dělat svou práci a nebudete si na ni stěžovat.

Peníze

Vdechujete nový život něčemu, o co jste už dávno ztratili zájem, a tak se velká část vaší energie ubírá tímto směrem. Ve skutečnosti se můžete těšit na šťastnou náhodu, díky níž se to tentokrát podaří doopravdy. Dbejte na to, aby váš peněžní tok zůstal stabilní, a pečlivě jej rozdělujte. Možná vidíte svůj finanční obraz přes růžové brýle.

Zdraví

Prospěje vám, když budete místo červeného masa jíst co nejčastěji ryby. Rybí tuk má nesmírně příznivé účinky na nehty a vlasy a nezatěžuje trávicí systém jako červené maso. Vychutnávejte si lehčí věci v životě: čerstvou zeleninu, sójové výrobky a bylinkový čaj. I když si náhražky budete dělat jen jednou týdně, z dlouhodobého hlediska vám vaše snaha prospěje. Připravovali jste někdy podle receptu rybu nebo tofu? Zkuste to!

Přečtěte si také