Denní horoskop LVA na 9. 2. 2023

Lev 9. 2. 2023

Dnes se vám může naskytnout příležitost zúčastnit se jednoho nebo více velkých společenských setkání, jako jsou plesy nebo bankety, Lvi. Možná se budete chtít zúčastnit ve společnosti malé skupiny přátel. Mohlo by to souviset s obchodem nebo se týkat skupiny, s níž jste spjati. Nicméně to slibuje, že se to tak či onak vyvine v poučný zážitek. Přijměte pozvání a začněte plánovat!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je to nádherný den s mnoha příležitostmi, jak zajímavým a nápaditým způsobem vyjádřit lásku k partnerovi (současnému nebo budoucímu). Je to skvělý čas na to, abyste společně podnikli něco tvůrčího, co můžete později využít jako inspiraci. Možná byste mohli vymyslet nějakou hru, namalovat společně obraz nebo si užít tanec. Ať už je to cokoli, ať je to zábava.

Práce

Vzniká velký oheň a vaše energie ho pomáhá rozdmýchávat, ať už v dobrém, nebo zlém. Ujistěte se, že věříte tomu, co děláte, protože postupem času se do toho jenom hlouběji dostanete. Především zůstaňte věrní sami sobě.

Peníze

Existují určitá omezení a limity pro vaši schopnost učit se a vyučovat a také cestovat. Ačkoli se možná těšíte na to, až se rozjedete, nemá smysl s tímto vlivem bojovat. Dobrou zprávou je, že existují i příznivé aspekty. Jsou to vaši přátelé, společenské kontakty, známí a kolegové, kteří podpoří vaše úsilí v práci i v peněžním životě. Poskytnou vám vítané rozptýlení, dokud se věci neotevřou.

Zdraví

Díky dnešnímu postavení planet máte možnost rozšířit svůj svět inovativním a kreativním způsobem. Nebeská energie se dnes vztahuje k tělu. Dokážete si představit, jak by vaše tělo mohlo z této atmosféry těžit? Možná by z tohoto tranzitu mohl vzejít lehký půst nebo zcela nový přístup k jídlu. Podívejte se na svůj fyzický stav a zaměřte se na to, co byste chtěli nejradikálněji změnit. Pak se do toho pusťte!

Přečtěte si také