Denní horoskop LVA na 9. 5. 2022

Lev 9. 5. 2022

Neváhejte dnes říkat zjevné věci, Lve, i když to zní otřepaně. Mnohokrát se lidé zdráhají říct, co skutečně cítí, protože si myslí, že je to každému jasné. Pravdou je, že většina lidí neumí číst myšlenky a pravděpodobně nezachytí jemné signály, které vysíláte. Pomozte jim tím, že budete mluvit otevřeně.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská energie sice nepředpokládá, že by dnešní večer proběhl hladce a bez událostí, ale rozhodně vás čeká zajímavé rande. Pokud si s touto osobou vyjdete poprvé, pak očekávejte, že vám přijde zcela jiná a zcela odpadlá. Jejich myšlenky a ideály mohou být zcela v rozporu se vším, co je vám drahé, ale i tak vám budou připadat zničujícím způsobem přitažlivé.

Práce

Snažte se být ve všem opatrní. Pokud jste nervózní a úzkostliví, budete znervózňovat i všechny kolem sebe. Pokud si nedáte pozor, bude se tato tíživá nálada dále prohlubovat. Bude lepší, když ji potlačíte hned v zárodku.

Peníze

Možná se cítíte dospělejší, pokud jde o způsob, jakým nakládáte s penězi. Rizikové investice vás již nemusí přitahovat. Místo toho byste se mohli poohlédnout po akciích, dluhopisech a dalších nástrojích s konzervativnějším pohledem na věc. Aspekty ukazují, že váš společenský život může náhle a nečekaně explodovat pozvánkami. Snažte se vše vybalancovat s grácií a vyrovnaností.

Zdraví

Vašemu znamení bude v příštích měsících věnována velká pozornost, takže si zvykněte na obecná prohlášení, která se mohou, ale nemusí nutně týkat vaší konkrétní situace. Rozhodující je však věnovat přímou pozornost svému tělu a jeho zdravotním potřebám. Musíte pít hodně vody a pravidelně cvičit. Něco se děje a vy musíte být připraveni získat co nejvíce energie.

Přečtěte si také