Denní horoskop RAKA na 2. 1. 2023

Rak 2. 1. 2023

Dnes možná zjistíte, že máte se svými sousedy více společného, než jste si mysleli, Raku. Je pravděpodobné, že nějaká místní událost spojila všechny vaše sousedy pod jednou střechou. Půjdete tam z povinnosti, ale zůstanete tam ze zájmu a z opravdové ochoty se zúčastnit. Není nad to vyhrnout si rukávy a společně se pustit do řešení společného cíle. Počítejte s tím, že při tom získáte několik dobrých přátel.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Život a vztahy vám dnes mohou připadat poněkud neklidné kvůli souhře nebeských energií. Svému partnerovi (současnému nebo potenciálnímu) obvykle rádi prezentujete tu hezčí stránku své povahy, ale když si skutečně potřebujete promluvit o problému, který vás trápí, není to pro vás tak snadné. Pomohlo by vám, kdybyste se přestali motat na povrchu života a dostali se trochu do hloubky.

Práce

Dobrovolně se dnes ujměte úkolu navíc. Když někdo prohlásí, že je třeba udělat práci navíc, nebojte se po ní skočit. Uděláte-li to, získáte si přízeň nadřízených a v budoucnu se vám naskytnou velké příležitosti.

Peníze

Vaše finanční situace sice není taková, jakou byste si přáli, ale užitečný aspekt vám tento týden zvedne morálku. Důraz na minulé životy a karmu vás nabádá, abyste si dávali pozor na to, jak se chováte, zejména pokud jde o vaše slova, která mohou vážně zranit. Mezitím přicházejí peníze, když využijete společných investic a nemovitostí.

Zdraví

Při zavádění změn se vždy objeví určitý odpor. Cesta řeky se nezmění bez několika soubojů mezi látkami. Jedná se o přirozený proces: nechte část svého já, která nechce změnit nějaký zvyk, nebo část svého já, která se nechce otevřít a být odhalena, aby se vyjádřila, a to naplno a úplně. Pak se sami sebe zeptejte: Kdo je tady šéf? Nějaké rozhodnutí musí být učiněno, aby jakýkoli proces stál za to. Při přemýšlení o této otázce je dobré se procházet.

Přečtěte si také