Denní horoskop RAKA na 21. 12. 2022

Rak 21. 12. 2022

Potřebujete průvodce. Nyní je čas učit se od mistra v oboru, i když to znamená, že se musíte vžít do role žáka. Je to pro vás úžasná změna, zejména proto, že jste to často vy, kdo učí ostatní. Tento druh cvičení vám může velmi prospět. Pokud existuje nový obor, který chcete studovat, nyní je ten správný čas se ho ujmout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V podstatě se jedná o den, kdy se zabýváte všemi praktickými záležitostmi spojenými s průběžným řízením vašeho partnerství (stávajícího nebo budoucího). Planetární aspekt naznačuje, že i když se to může zdát nudné, je v tom velká důstojnost a šance objevit jemné potěšení a pocit harmonie v takových věcech, jako je placení účtů, praní prádla, mytí auta a úklid domu. Užijte si to!

Práce

Většina lidí, se kterými dnes budete komunikovat profesionálně, bude na hraně emocí, takže buďte opatrní. Najděte si pevnou půdu pod nohama a držte se jí. Vaše produktivita do značné míry závisí na vaší schopnosti zůstat emocionálně stabilní. Bude to těžší, než si myslíte, ale nevzdávejte se.

Peníze

Tento týden je pro vás ve znamení zajištění vaší finanční budoucnosti. Štěstí a expanze ovlivňují romantiku, rodinu a zábavu. Je to skvělý čas na aktivity, které jsou prospěšné pro všechny, od on-line vzdělávacího kurzu až po nákup do domácnosti. Podporováno je i učení a výuka, takže si všichni odnesete důležitou životní lekci.

Zdraví

Dnešní den je pro vás nádherným tranzitem. Budete si moci všimnout, čeho jste připraveni se zbavit – určitých vzorců chování, starých potravin ve skříních a starého oblečení ve skříni. Dokonce i některé vztahy se mohou ukázat jako nezdravé a překonané. Vzdáním se starého a přežitého můžete hodně získat. Udělejte si inventuru svého života  zbavte se toho, co vám nevyhovuje, a vytvořte prostor pro vše nové.

Přečtěte si také