Denní horoskop RYB na 2. 2. 2023

Ryby 2. 2. 2023

Máte obavy o psychický a emocionální stav svého přítele, Ryby? Nenechte se tím příliš vytočit. Vašeho přítele pravděpodobně trápí spíše peníze než cokoli jiného. Pokud se jedná o vašeho milostného partnera, měli byste být obzvláště opatrní a netlačit na něj, protože by ho to mohlo odradit. Váš milý se vám rozpovídá, až přijde správný čas. Do té doby buďte trpěliví a dobří posluchači.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální energie vám může umožnit, abyste trochu lépe pochopili, proč jste vy a vaše láska měli v poslední době problémy. Právě proto, že se dnes cítíte více odtažití a uzavření do sebe, jste schopni se zamyslet nad tím, čím oba přispíváte a co oba od sebe očekáváte. Někdy stačí jediný okamžik uvědomění, aby se vše zlepšilo.

Práce

Počínaje dneškem bude komunikace mezi vámi a lidmi, se kterými pracujete, mnohem silnější než obvykle. Tento skvělý trend bude pokračovat ještě několik týdnů, a tak ho určitě využijte ve svůj prospěch. Ostatní jsou na vaší vlnové délce.

Peníze

Aspekty ve vašem peněžním sektoru vás mohou přimět k panice, odkud přijdou vaše peníze. Ale místo toho, abyste přešli do režimu přežití, přemýšlejte o tom, kde můžete stavět nebo jste stavěli v minulosti. Vesmír odměňuje tvrdou práci vkládanou po dlouhou dobu. Jak již bylo řečeno, pozitivní aspekt v tomto týdnu naznačuje, že něco, co souvisí s domovem nebo s domy obecně, vám může umožnit přístup k penězům, o kterých si neuvědomujete, že je máte.

Zdraví

Díky současné astrální konfiguraci začínáte cítit, že život je víc než to, co chtějí, dělají a říkají ostatní lidé. To, co cítíte uvnitř, je to nejdůležitější, čeho byste si měli všímat a čím se řídit. Jak si toto vědomí udržíte, až se aspekt změní? Uděláte si poznámku pro sebe? Co takhle zavázat se, že příští měsíc bude patřit příkladným zdravotním návykům. Dokažte sami sobě, že rozhodujete vy!

Přečtěte si také