Denní horoskop RYB na 27. 12. 2023

Ryby 27. 12. 2023

Pokud máte pocit, že si to zasloužíte, vezměte si dnes emocionální volno. Jste tak zabraní do cizích dramat, že se cítíte vyčerpaní, pokud jde o vaše vlastní starosti. Zklidněte se a odpočiňte si fyzicky i psychicky. Nechat se příliš stresovat určitým problémem není zdravé. Nakonec můžete situaci zmařit mnohem více, než kdybyste ji nechali být. Vraťte se k ní později.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planety vyzařují energii, která lidi přitahuje velmi příjemným způsobem, včetně jakési magnetické intenzity. Najít si partnera by mělo být poměrně snadné za předpokladu, že se nepouštíte do banálních rozhovorů a nevystupujete se standardními frázemi. Pro úspěch je třeba zdokonalit svůj mozek, myslet ve větším měřítku, vidět širší souvislosti a umět mluvit o něčem víc než jen o obvyklých drbech.

Práce

Dnes je ve vás neklid, který se možná budete snažit zahnat. Musíte si uvědomit, že tento příval rozčilující energie vám ve skutečnosti pomáhá být aktivnější, pokud jde o váš pracovní a kariérní život. Přijměte tuto energii.

Peníze

Vzhledem k důrazu na minulé životy a karmu je nyní nutné, abyste se chovali slušně a zdvořile, zejména proto, že situace může být poněkud nestabilní a nepředvídatelná. Mezitím je ovlivněna vaše romantická situace, rodinný život a schopnost se bavit. Jste chytrý typ. Neriskujte dlouhodobou jistotu pro krátkodobé potěšení, jinak můžete nést následky. A to přece nechcete.

Zdraví

Máte tendenci ve všem hledat smysl. To nemusí být nutně dobré nebo špatné. Ale aby vás něco (nebo někdo) zaujalo, musí v tom být často nějaký složitý smysl, který je třeba pochopit, nebo nějaká pointa, kterou je třeba sledovat. Pokud jde o vaše zdraví, snažte se rozšířit své chápání toho, které potraviny mají nejvyšší výživovou hodnotu a proč. Znalost těchto informací ve vás udrží zájem o dodržování zdravé stravy, a to je polovina úspěchu.

Přečtěte si také