Denní horoskop RYB na 8. 11. 2023

Ryby 8. 11. 2023

Využijte dnešní elektrizující pocit k povzbuzení své vášně. Již nějakou dobu se buduje jemné napětí. Dosáhli jste kritického bodu obratu. Nevyhýbejte se dobrodružství, protože se bojíte neúspěchu. Změňte se a otevřete své srdce světu. Možná váháte s nějakým krokem, protože nechcete dělat vlny, ale jak jinak chcete v životě postoupit?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je čas odpočinout si od obvyklého náročného programu a pak se rozhodnout, co byste rádi podnikli pro večer plný zábavy a legrace. Porušte všechna svá obvyklá pravidla a posuňte se za hranice, které vás poutají k omezenému společenskému okruhu. Venku je celý vzrušující svět, který můžete prozkoumat.

Práce

Uniká vám podstata věci. Máte předem vytvořenou představu o tom, jak se věci mají, založenou na svém omezeném pohledu. Tím se dostáváte do velké nevýhody, pokud jde o komunikaci a celkovou dynamiku práce. Otevřete oči.

Peníze

Díky podpůrnému aspektu je nyní důležité říkat, co si myslíte, a myslet to vážně, zejména pokud jde o práci a peníze. Tento aspekt ovlivní vaši oblast vyššího vzdělání a učení, takže ke každé situaci, i k té, kterou jste již mnohokrát prošli  přistupujte, jako by vás měla něco nového naučit. Možná jste přehlédli způsob, jak vydělat ještě více peněz.

Zdraví

Díky dnešní planetární energii je snadné si připomenout své zdravotní cíle. Máte stanovené zdravotní cíle, že? Pojem rovnováha, objektivita a zdravý životní styl vás výstižně charakterizuje. Když k tomu přidáte radikální energii dnešních planetárních aspektů, pocítíte, že kolem vás vane vítr změn. Ano, nyní může dojít k významným změnám. Připravte svou mysl na důležitá rozhodnutí dostatkem odpočinku, zdravou stravou a dostatkem čerstvé vody.

Přečtěte si také