Denní horoskop ŠTÍRA na 10. 5. 2022

Štír 10. 5. 2022

Možná to není zrovna váš oblíbený způsob trávení dne, ale je to ideální čas na dokončení úkolů, které se vám doma nahromadily, Štíři. Bylo by dobré dohnat resty v úklidu nebo si doma udělat větší pořádek. Ano, Štíři, to znamená vyhodit loňské noviny a časopisy. Pokud jste je doposud nepřečetli, už je asi nepřečtete!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebojte se, pokud se zdá, že mezi vámi a milovanou osobou dochází k třenicím nebo napětí. Současné planetární uspořádání ztěžuje sdělování vašich pocitů. Jste v pokušení zacházet do extrémů, což nemusí být ta nejlepší reakce. Způsob, jakým to můžete vyřešit, je vyzkoušet různé perspektivy na míru a najít takovou, která bude vyhovovat vám oběma.

Práce

Snažte se moc netlačit, protože díky energii tohoto dne budete skutečně převálcováni. Pokud dáte lidem centimetr, určitě si vezmou míli. Buďte připraveni stát si za svým, když dojde na přetlačovanou.

Peníze

Vesmír vám tento týden poskytuje spoustu nekonformní energie v oblasti romantiky, dětí a zábavy. Mnohem raději byste byli venku, bavili se s rodinou a hráli si na honěnou, ale to teď prostě nepůjde. Je třeba se více soustředit na to, jak ochráníte budoucnost své rodiny a jak se můžete postarat o to, aby nikdy nemusela zbytečně trpět. Poté si můžete odpočinout a relaxovat.

Zdraví

Vaše láskyplná povaha bude ve vašem okolí probouzet to nejlepší. Váš soucit a ochota být s druhými tady a teď rozzáří životy těch, kterých se dotknete. Abyste si udrželi zdravý a pozitivní směr, věnujte se každý den sami sobě a ujistěte se, že máte vše, co potřebujete, abyste se cítili co nejlépe. To s největší pravděpodobností znamená vyhýbat se mléčným výrobkům a dopřát si pohyb, který vaše silné tělo potřebuje.

Přečtěte si také