Denní horoskop ŠTÍRA na 13. 10. 2022

Štír 13. 10. 2022

Příliš mnoho práce kolem domu by vás mohlo donutit běhat jako blázen. Možná budete muset vyřídit spoustu telefonátů, navštívit příliš mnoho lidí nebo vyřídit poměrně zdlouhavé papírování. To by vám mohlo v polovině odpoledne pocuchat nervy, proto si každé dvě hodiny dopřejte pár minut pro sebe. Vyjděte ven na čerstvý vzduch. To vás uklidní a pomůže vám to zůstat při smyslech.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ať už se právě chystáte navázat vztah, nebo se z něj chystáte odejít, planetární aspekt tohoto dne naznačuje, že je vhodná doba pro diskusi o důležitých otázkách. Je to také pozitivní čas pro komunikaci obecně, zejména pokud stále hledáte romantiku století. Řešením jsou rozhovory s novými lidmi.

Práce

V příštích týdnech bude pravděpodobně častým tématem nějaký druh duševního boje. Ostatní lidé s vámi nesouhlasí a nebojí se to říct vám i zbytku světa. Ocitnete se v obranné pozici.

Peníze

Vesmír přináší změny v tom, jak se vnímáte a jak se stavíte ke světu. Ostatní vás obvykle vnímají jako pracovité a šetrné. Avšak aspekty ovlivňující vaše skupiny, politiku a samostatné podnikání mohou způsobit, že budete najednou působit více společensky. Někteří by vás dokonce nazvali životem večírků, protože se seznamujete s novými lidmi, uzavíráte dohody a plníte si společenský kalendář.

Zdraví

Pod současným vlivem planet můžete snadno získat jasnovidný náhled na oblast svého života spojenou se zdravím a blahobytem. Ptejte se sami sebe, co vidíte, a dělejte si poznámky. Mějte na paměti, že se ptáte ve svůj prospěch  co vás čeká? Abyste si tuto schopnost udrželi, dbejte na zdravou stravu, která zahrnuje velké množství čerstvých produktů a čisté pitné vody. Vaše tělo je čočkou, skrze kterou vidíte budoucnost.

Přečtěte si také