Denní horoskop ŠTÍRA na 14. 1. 2023

Štír 14. 1. 2023

Silná romantická přitažlivost může vést k tvůrčí nebo umělecké inspiraci. Dnes byste se měli cítit obzvlášť vášnivě, Štíři, a vaše vášně se pravděpodobně přenesou nejen do vašich vztahů, ale také do vaší práce. Cokoli, co vytvoříte po tvůrčí stránce, bude pravděpodobně natolik inspirativní, že to zapůsobí i na vás. Práce odvedená v zaměstnání by měla vzbudit příznivou pozornost nadřízených. Cítíte se obzvlášť sexy. Oblečte se a uvidíte, co se stane!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

I když vás určitá situace trápí už delší dobu, možná se s ní stále odmítáte smířit, natož s ní něco dělat. Může se stát, že to bude váš partner (současný nebo budoucí), kdo se do toho pustí, zatímco vy budete jen přihlížet a občas něco okomentujete. Ale i v tomto případě se můžete dozvědět něco cenného.

Práce

Dnes budete pod tlakem lidí ze svého okolí dost vystresovaní. Ostatní pracují na plné obrátky a tato energie se přenáší i na vás. Snažte se co nejlépe protřídit nesmysly a přejít rovnou k faktům.

Peníze

Přemýšlejte o tom, jak získat trvalý příjem ze sdíleného majetku a investic. Může to být tak jednoduché, jako je pronájem bytu nebo rozdělení dividend na polovinu. To však také naznačuje, že je třeba být opatrný s tím, abyste se nyní více zadlužili, zejména pokud nejste zvyklí sestavovat rozpočet. Jste výkonný pracovník, který je schopen zvládnout všechno a ještě víc.

Zdraví

Zkrášlování se pro určitou osobu mohlo vyvolat určité zdravotní problémy. Jste připraveni začít brát svou stravu vážněji? To, co vkládáte do úst, má velký vliv na váš život. Nakonec, jak jste si nedávno všimli, má to vliv na to, jak se vidíte (v zrcadle). Proč se předem nezeptat sami sebe, jak se chcete vidět? Prozkoumejte své stravovací návyky (když nemáte hlad) a zeptejte se sami sebe: kým chci být?

Přečtěte si také