Denní horoskop ŠTÍRA na 19. 1. 2023

Štír 19. 1. 2023

Dnes je dobrý den pro riskování, Štíři. Pokud jste připraveni bránit věci, na kterých vám opravdu záleží, můžete být docela úspěšní. Představte si, že jste režisérem filmu a že jste se právě setkali s potenciálním producentem svého filmu. Máte v ruce svůj scénář. Jste připraveni postoupit ve světě? Jste připraveni na úspěch?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární energie vás povzbuzuje, abyste se na svůj milostný život podívali z různých úhlů pohledu. Na jedné straně toužíte získat toho výjimečného člověka a chcete s ním jít na dokonalé rande, na druhé straně se chcete držet zpátky ze strachu, že uděláte další chybu a opět narušíte status quo. Naslouchejte raději svému srdci než hlavě.

Práce

Možná jste frustrováni úspěchem, který se kolem vás děje. Ostatní se ženou kupředu s novými nápady a vy se cítíte zaseknutí ve vyjetých kolejích. Přijměte staré přísloví „když je nemůžeš porazit, přidej se k nim“. Nasedněte do rozjetého vlaku, místo abyste zůstali ve stagnujícím.

Peníze

Máte aspekty, které ovlivňují peníze a dluhy jiných lidí. To signalizuje potřebu komunikovat s těmi, kterým dlužíte peníze, a ujistit se, že jste oba na stejné vlně ohledně toho, co a kdy bude zaplaceno. Ve společných investicích se skrývá jistá lehkost. Ty vám mohou pomoci z případných finančních zádrhelů, které se mezitím objeví. Buďte si jisti, že o vás bude postaráno.

Zdraví

Dnešní nebeská atmosféra naznačuje, že je čas na citové uznání. To může být pro některé lidi, kteří mají tendenci cítit uznání pouze tehdy, když se pozornosti dostává jejich vnějšímu já, složité. Aspekt, který je ve hře, představuje vnitřní energii. Jinými slovy, nejde o to, jak vypadáte, jak se oblékáte nebo jací vypadáte. Z tohoto tranzitu budete mít prospěch, když se podíváte dovnitř. Chcete-li si pomoci, zkuste rozjet proudovou jógu, která se zaměřuje především na dechový aspekt této disciplíny. Osvětlete vnitřní cesty ke své skutečné identitě.

Přečtěte si také