Denní horoskop ŠTÍRA na 20. 8. 2022

Štír 20. 8. 2022

Pokud jste přemýšleli o bydlení někde jinde, Štíři, dnešní den vás přiměje k tomu, abyste se opravdu chtěli přestěhovat daleko od místa, kde nyní žijete. Takové stěhování by mohlo mít důsledky pro vaši pracovní situaci nebo rodinný život. Možná je načase vážně se zamyslet nad tím, co vás brzdí. Nebyli by vaši nejbližší rádi, kdybyste mohli jít s nimi?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky planetární energii můžete očekávat příjemný den. Je to skvělý čas pro strávení času, který můžete věnovat své milované osobě. Pokud jste šikovní s esenciálními oleji, pak by vám masáž jistě na chvíli přinesla nebe na Zemi. Lidé chtějí být hýčkáni a opečováváni, chtějí, aby se cítili výjimečně a zbožňovaně. Zapracujte na tom a budete dobře odměněni!

Práce

Celkové nadšení a hnací síla, které jste pociťovali v uplynulých čtyřech týdnech, se dnes posouvají novým směrem, čímž začíná nová čtyřtýdenní fáze našeho ročního cyklu. Pro vás to znamená zpomalení namísto zrychlení. Buďte více vypočítaví.

Peníze

V oblasti vaší kariéry nyní dochází ke změnám. Kariérní otázky jsou vám blízké, ale snažte se, aby vás tento týden nepohltily. Může to být jednoduše proto, že se zde soustředí tolik energie. Vždy se však můžete rozhodnout nastolit rovnováhu mezi penězi, které vám přinášejí, a přáteli a rodinou, kteří by vás čas od času rádi viděli.

Zdraví

Aspekt dne vám dává příležitost zpomalit a podívat se do svého nitra - zda si na to najdete čas, záleží jen na vás. Vědět, jak se cítíte, je velmi důležitým přínosem, i když to není úplně snadné po celou dobu. Ve skutečnosti se můžete setkat s odporem druhých lidí při snaze prozkoumat své pocity. Dobrým způsobem, jak zjistit, co cítíte, je klidná meditace, případně postačí virtuální lekce jógy.

Přečtěte si také