Denní horoskop ŠTÍRA na 21. 11. 2022

Štír 21. 11. 2022

Život je dobrodružství. Alespoň takový postoj zaujměte dnes. Jste plní úspěchů z minulosti a těšíte se náklonnosti přátel, takže se cítíte obzvlášť sebevědomě a nadšeně. Zvážíte, ne-li přijmete jakoukoli možnou variantu své budoucnosti, i kdyby měla zahrnovat odlet do exotické země! Bude to zahrnovat učení a setkání s novými lidmi, kteří sdílejí vaše zájmy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Něco by dnes mohlo šokovat vaše velmi vytříbené smysly, ale pokud se vám podaří překonat svou prvotní reakci, můžete dokonce objevit některé nové nápady, které byste mohli přizpůsobit svému vytříbenějšímu způsobu jednání. Láska je dnes spíše experimentální a nekonvenční než romantická v tradičním slova smyslu. Přesto má však jistou přitažlivost, jak zjistíte!

Práce

Do popředí se dostávají hodnoty a osobní přesvědčení. Co je pro vás důležité? Děláte práci, která rezonuje s vaším osobním systémem přesvědčení? Dostáváte spravedlivou mzdu, nebo si zasloužíte více? Buďte k sobě upřímní.

Peníze

Teď ti jde jen o moc. Vesmír vám dává schopnost jasně a autoritativně sdělovat své myšlenky a zároveň vám dává sílu přeměnit jakoukoli situaci v něco, co bude pro váš výsledek výhodnější, Buďte na pozoru před těmito malými příležitostmi, které méně pozorní jedinci určitě přehlédnou. Peníze přicházejí, když plně využijete sílu své mysli i svého ložiska.

Zdraví

Někdy prostě není dostatek prostoru k plnému vyjádření - a to je nepříjemné. Dnešek může být jedním z těch dnů, kdy jste připraveni zazářit, ale nikdo vám nedá prostor! Zkuste se věnovat sami sobě, když se zdá, že to nikdo jiný moc dobře nedělá. Máte nějaké zdravotní problémy, které ignorujete? Zvažte, zda si dopřát návštěvu maséra...

Přečtěte si také