Denní horoskop ŠTÍRA na 21. 12. 2022

Štír 21. 12. 2022

Nemáte rádi, když vás někdo zdržuje. Nedokážete tiše čekat, dokud dosáhnete svých cílů. Vězte, že občas je třeba splnit i nepříjemné úkoly, abyste si mohli užívat. To je právě dnešní případ. Naštěstí den slibuje klidné období soustředěného úsilí. Nyní se můžete připravit na budoucnost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Určitě máte silně magnetickou a přitažlivou auru. Díky nebeskému uspořádání záříte tak jasně, že se na vás milovaná osoba bude jen těžko dívat. Ve skutečnosti můžete působit tak naprosto nadšeně a ohromujícím dojmem, že vaši nejbližší budou ve velkém pokušení se vám vyhnout. Pokud chcete navázat nějaký lidský kontakt, budete muset zmírnit svou intenzitu a být v klidu.

Práce

Vaše pracovní morálka je dnes obzvlášť silná, tak ji využijte. Máte výdrž, která vám umožní pracovat dlouhé hodiny. Pokud můžete, pracujte přesčas. Odměna bude hojná a určitě získáte velké body u odpovědných lidí.

Peníze

V tomto týdnu máte spoustu silné energie, která vám pomáhá dosáhnout vašich cílů a vybudovat finanční zabezpečení pro vaši rodinu. Vesmír vám poskytuje příležitosti k rozšíření vašich pracovních znalostí tím, že se v práci naučíte mnohem více, abyste si příště mohli účtovat více. Věnujte pozornost tomu, co můžete využít. Jelikož si planety skvěle rozumějí, máte po ruce ingredience pro úspěch.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce přináší určitá očekávání ve vztazích, která budete muset prodiskutovat se svým partnerem nebo přáteli. Uvědomte si, co cítíte, abyste se mohli zachytit dříve, než učiníte příčinou svého emocionálního stavu někoho jiného – nezapomeňte, že se tím vzdáváte své moci. Nejlepší rozhovory jsou ty, které iniciujete s otevřeným srdcem a bez obviňování kohokoli, včetně sebe. Rafinovaný cukr držte daleko od sebe.

Přečtěte si také