Denní horoskop ŠTÍRA na 21. 6. 2022

Štír 21. 6. 2022

Proč dnes procházet pochybnostmi nebo obavami, Štíři? Máte všechny důvody být šťastní. To, co dnes světu předvedete, se ukáže jako velmi příznivé. Neváhejte a užijte si tento den naplno. Lidé se budou ochotně podílet na všem, co se vám bude dít. Dokud si budete věřit, všichni ostatní s vámi budou souhlasit.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Cítíte se velmi uklidněni současnou nebeskou energií, jejíž vliv vás povzbuzuje ke zklidnění po nedávném problému s milovanou osobou. Možná by bylo dokonce dobré pozvat je k sobě na jídlo, abyste si mohli v klidné a uvolněné atmosféře popovídat. Poté si pravděpodobně budete rozumět lépe než kdy jindy. Udělejte tedy první krok!

Práce

Vaše prozíravé nápady jsou dobré, ale je třeba je dopracovat. Vyžádejte si radu ostatních. Dělejte věci s partnerem. Není třeba znovu vynalézat kolo, zvláště když máte k dispozici zdroje, které vám umožní snadno splnit své cíle.

Peníze

Tento týden vás vesmír vyzývá, abyste se podívali na kurzy, semináře a workshopy, které by mohly prohloubit vaše dovednosti, zejména pokud jde o vydělávání a investování peněz. Čeká vás období, kdy se budete muset podívat do svého nitra, abyste zjistili, co vlastně chcete pro peníze dělat. Buďte upřímní a snažte se to uskutečnit.

Zdraví

Možná se tajně domníváte, že stačí udělat něco napůl. Je načase toto malé tajemství vyvrátit  jediná osoba, kterou skutečně klamete, jste vy sami! Začněte regulovat své chování a všímejte si, kdy se vzdalujete od zamýšlených cílů. Je dost pravděpodobné, že si kladete příliš vysoké cíle. Zkuste zkrátit dobu cvičení, zmírnit dietu a vybudovat si návyk pravidelně plnit to, co jste si předsevzali.

Přečtěte si také