Denní horoskop ŠTÍRA na 22. 12. 2022

Štír 22. 12. 2022

Dnes byste mohli odložit svou obvyklou tendenci tlačit se dopředu bez ohlédnutí. Mohli byste přehodnotit své minulé nápady a vidět je ve zcela novém světle. Okolnosti vás mohou donutit přehodnotit vaši současnou práci nebo životní styl. Nebo byste mohli uvažovat o stěhování. Může se obnovit kontakt se sourozencem nebo sousedem. Dnešek je především o přizpůsobení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná zjistíte, že rozhovor, na který jste se dnes večer zaměřili, nedopadne úplně podle vašich představ. Díky planetární energii by to mohl být večer, který bude opravdu nudný. Problém spočívá v tom, že jste oba naladěni na jinou vlnovou délku a příjemně strávený čas pro jednoho bude pro druhého nudný. Přesto byste si mohli padnout do oka a skončit jako opravdu dobří přátelé.

Práce

Dnes pro vás nastane fantastický mentální posun, který vám otevře dveře k novým fantastickým příležitostem v oblasti kariéry. Cykly ve vašem životě, které se zdánlivě pohybovaly dozadu, se konečně opět pohnou kupředu. Vydejte se s důvěrou vpřed.

Peníze

V tomto týdnu máte spoustu silné energie, která vám pomáhá dosáhnout vašich cílů a vybudovat finanční zabezpečení pro vaši rodinu. Vesmír vám poskytuje příležitosti k rozšíření vašich pracovních znalostí tím, že se v práci naučíte mnohem více, abyste si příště mohli účtovat více. Věnujte pozornost tomu, co můžete využít. Jelikož si planety skvěle rozumějí, máte po ruce ingredience pro úspěch.

Zdraví

Dnešní astrální konfigurace podporuje vaši hravou energii. Budete vědět, čím rozzářit den svého nejlepšího přítele, a ten to jistě ocení. Možná si všimnete, že váš smysl pro hravost vám přináší velkou radost při zdravém cvičení a vaření výživných jídel. Cítíte se zdravě a tíhnete k věcem, které posilují vaše zdraví. Je to skvělý den pro přebírání nových zdravých návyků od druhých.

Přečtěte si také