Denní horoskop ŠTÍRA na 22. 4. 2023

Štír 22. 4. 2023

Štíři, obraťte dnes ve vztahu ke svým blízkým nový list. Vneste do vztahu něco nového. Přidejte do jejich dynamiky novou vlnu něhy a smyslnosti. Pokud vás ve vztahu něco rozčiluje, nekonfrontujte se s tím ostře a nezpůsobte, aby se obranné zdi druhé osoby zvedly. Buďte ve svém přístupu taktní a láskyplní a dostane se vám na oplátku téhož.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní vyrovnání přináší do vašeho života nádech vášně. Pokud se s někým teprve seznamujete, využijte této příležitosti a zjistěte ještě více o tom, jak se dotyčný chová. Stravte s ním čas. Budete si také velmi dobře vědomi toho, že nechcete působit příliš horlivě nebo vlezle, přestože vaše srdce hoří. Pociťujte žár, ale zachovejte chladnou hlavu.

Práce

Nesnažte se proplout mlhou. Místo toho byste měli počkat, až se situace vyjasní, a teprve poté se vydat vpřed. Pokyny od ostatních vás mohou přimět k tomu, že špatně odbočíte. Počkejte, až vysvitne slunce, a poznáte správnou cestu, kterou se máte vydat.

Peníze

Tento týden je věnován komunikaci a vašemu zaměstnání. Věci se pravděpodobně přestanou hroutit, což vám usnadní práci, ale ovlivní to i vaše peníze. Styděli jste se říct si o to, jakou máte cenu? Najděte příležitost, jak ukázat, jakou hodnotu firmě přinášíte. Pak požádejte o schůzku a předložte své argumenty. Úspěch bude následovat.

Zdraví

Můžete si dopřát spoustu rozmazlování, aniž byste museli vyloupit banku, stačí jen věnovat trochu času zkoumání toho, co se vám líbí. Možná máte v lékárničce určité esenciální oleje, například mandarinkový a grapefruitový, které vám zvednou náladu. Pokud máte přístup k vaně, koupel v epsomské soli s několika kapkami esenciálního oleje je levný způsob, jak přinést zklidnění nervové soustavě a příliš napjatým svalům. Možná můžete dopřát svým nadledvinám a trávicímu traktu odpočinek tím, že přejdete od kávy k lahodným čajům s nižším obsahem kofeinu nebo bez něj. V dnešní době je také k dispozici několik aplikací, které nabízejí hypnózu, řízenou meditaci a příběhy na dobrou noc určené k tomu, aby vám pomohly usnout.

Přečtěte si také