Denní horoskop ŠTÍRA na 25. 1. 2023

Štír 25. 1. 2023

Soustředěná a praktická mysl, posílená intuicí, vám dnes může být velmi nápomocná při zvažování kariérních záležitostí, Štíři. Změna je na spadnutí a vy byste se měli důkladně zamyslet nad různými možnostmi, které se před vámi otevírají. Nemyslete si však, že musíte s rozhodnutím spěchat. Možná by bylo dobré nechat různé možnosti v podvědomí nějaký den doutnat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nesnažte se v určité situaci prosadit, zejména vzhledem k atmosféře na planetě. Vztah, který se snažíte navázat, by ve skutečnosti fungoval mnohem lépe, kdybyste se přestali tolik trápit a dělat si starosti. Někdy přílišná angažovanost ve skutečnosti věci zbytečně komplikuje. Bylo by mnohem lepší, kdybyste nechali věcem přirozený vývoj.

Práce

Pravděpodobně dnes budete netrpěliví vůči těm, kteří to nemají v hlavě srovnané. Budete mít tendenci je přísně soudit a trávit více času jejich kritikou, než abyste se skutečně zabývali svým osobním pracovním vytížením. Soustřeďte se na sebe.

Peníze

Tento týden se možná budete cítit trochu vzdušněji a méně uzemněně než obvykle. Do vašeho rodinného a romantického sektoru se přidává určitá tíha. Může zde vzniknout nutkání omezit se, zejména pokud jde o výdaje. Bavit se v rámci svého rozpočtu však může být stejně jednoduché jako používat svou představivost. Buďte za daných okolností co nejkreativnější.

Zdraví

Možná se cítíte rozhořčeni, že v těchto dnech nemáte dostatek prostoru k tomu, abyste zazářili. Nebojte se – tyto dny jsou hned za rohem. Do té doby berte své tělo vážně a věnujte mu pozornost tak, jak chcete, aby lidé věnovali pozornost vám. Zaujměte se procesem vyváženého stravování s čerstvými potravinami a dostatkem vody. Obdivujte své svaly při práci, když zvedáte závaží v posilovně nebo držíte pozice při cvičení jógy.

Přečtěte si také