Denní horoskop ŠTÍRA na 25. 10. 2022

Štír 25. 10. 2022

S někým, koho považujete za přítele, se může vytvořit nový druh pouta. Možná objevíte společný zájem nebo najednou uvidíte svého přítele v novém světle. To může být krásné, ale než se k něčemu zavážete, snažte se dotyčnou osobu poznat trochu lépe. Vaše představa o něm nebo o ní může být zakalená idealismem. Je možné, že danou osobu nevidíte objektivně.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je to skvělá příležitost, jak se svěřit svému blízkému partnerovi s nejhlubšími a nejzranitelnějšími pocity. Pokud se dokážete skutečně otevřít namísto toho, abyste říkali polopravdy nebo dokonce lhali, abyste zakryli to, co považujete za hlavní chyby, uděláte tím také sobě opravdu velkou službu. Přinese vám to skutečný klid a pocit vyrovnanosti.

Práce

Někdo, koho jste považovali za svého přítele a spojence, vám řekne něco, co vám rozproudí krev v žilách. Automaticky reagujete tak, že ho navždy odepisujete. Podívejte se na situaci z jiného úhlu pohledu. Tato osoba vám ve skutečnosti prokazuje laskavost.

Peníze

Ve své kariéře máte období pevnosti. Možná jste se ještě nedokázali rozhodnout pro kariérní cestu, ale vesmír vás žádá, abyste si vybrali nyní a zavázali se, že budete časem budovat to, co máte. Zejména instituce vám mohou být prospěšné ve snaze nashromáždit více peněz. Přemýšlejte o investování u nejbezpečnějších bank.

Zdraví

Rádi využíváte své tělo novými vzrušujícími způsoby a možná jste v poslední době nevyužívali své fyzické síly naplno. Dnešní tranzit vám nabízí několik vstupů do úžasného světa fyzické aktivity. Buďte otevření novým věcem, které mohou přicházet v překvapivých baleních. Swingový tanec zažívá oživení a v mnoha částech světa je zavedenou zábavou. Vyzkoušejte něco nového, co vyzve vaše tělo, aby se chovalo jako v dětství!

Přečtěte si také