Denní horoskop ŠTÍRA na 26. 12. 2022

Štír 26. 12. 2022

Zdá se, že dnes a několik posledních dní jste v sobě hromadili vnitřní napětí, které nemělo odezvu. V důsledku toho jsou vaše pojistky poněkud krátké. Ve skutečnosti, pokud někdo nešťastně vyprovokuje váš hněv kritikou vás nebo vaší práce, jste schopni vybuchnout. Chystá se bouře! Snažte se ji přečkat, jak nejlépe umíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární konfigurace přináší náhlý pocit jasnosti. Možná jste se cítili zmatení v několika věcech spojených se svým milostným životem. Především si uvědomíte, že sedět a čekat, až se objeví ten pravý a najednou bude vším, po čem vaše srdce touží, se nestane. Za druhé je vám jasné, že se nikdy nic nestane, pokud nepůjdete dopředu životu naproti napůl cesty.

Práce

Vyjděte ze zajetých kolejí. Právě teď zaostáváte, protože nejste ochotni dívat se dopředu a začlenit do svého pracovního režimu nové nápady. Kromě toho se nebojte nových technologií a technického pokroku. Pomohou vám.

Peníze

V tomto týdnu máte spoustu silné energie, která vám pomáhá dosáhnout vašich cílů a vybudovat finanční zabezpečení pro vaši rodinu. Vesmír vám poskytuje příležitosti k rozšíření vašich pracovních znalostí tím, že se v práci naučíte mnohem více, abyste si příště mohli účtovat více. Věnujte pozornost tomu, co můžete využít. Jelikož si planety skvěle rozumějí, máte po ruce ingredience pro úspěch.

Zdraví

Dnešní atmosféra vám pomůže vyjádřit svou emocionální stránku. Vzhledem k tomu, že je vaší energické osobnosti věnována taková pozornost, může být někdy obtížné učinit se zranitelnými a skutečně vědět, co cítíte. Pohyb, který vás vyzývá k fyzické zranitelnosti, je doporučeným cvičením pro emoční uvolnění. Samozřejmě jóga a zejména protahování hrudní dutiny. Přikládání láhve s horkou vodou na hrudník v noci je dalším způsobem, jak přivést jemnou pozornost ke svému emocionálnímu jádru.

Přečtěte si také