Denní horoskop ŠTÍRA na 26. 2. 2023

Štír 26. 2. 2023

V nepříjemné situaci máte tendenci chránit své blízké před pravdou. To by byla chyba, Štíři. I když jednáte z lásky, členové vaší rodiny si zaslouží znát pravdu, i když bolí. Nemůžete je chránit před realitou vnějšího světa. Většina lidí, i těch mladých, dává přednost tomu, aby znali fakta.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní aspekt vám dodá sebedůvěru, abyste někomu sdělili, jak se cítíte. Pokud jste měli nějaké pochybnosti o tom, zda je to vhodné, nebo ne, rozptýlíte je tím, že se do toho pustíte a řeknete, co máte na srdci. Možná vám dokonce řeknou, že se chystali říct totéž, ale nevěděli, jak začít. Buďte tedy stateční a věřte.

Práce

Váš spojenec se dostal do svízelné situace. Ať už vás tato osoba o pomoc přímo požádala, nebo ne, je důležité, abyste jí podali pomocnou ruku. Povzbuďte své přátele v době, kdy to potřebují. Jejich pomoc budete později potřebovat.

Peníze

Jste vyzváni, abyste v práci převzali vedoucí úlohu. Možná budete muset náhle začít vystupovat na veřejnosti nebo zahájit nové kolo studených telefonátů, abyste zvýšili svůj prodej. Komunikace ve všech podobách bude nyní velmi důležitá. Vaše kariéra potřebuje soustředěnou a cílevědomou energii. Prokousejte se zmatkem, abyste získali to, co k vám přichází.

Zdraví

Nejlepším doporučením, které vám v tuto chvíli můžeme dát, je pročistit střevní trakt. Začněte opatrně a napomáhejte tomuto procesu velkým množstvím výplachů (vodou a čerstvě vylisovanými šťávami z ovoce a zeleniny). Vynechejte mléko a vejce a zkuste získat bílkoviny prostřednictvím fazolí a tofu. Je také vhodná doba na omezení příjmu kofeinu. Ve svém těle rychle zaznamenáte neuvěřitelně šťastný rozdíl.

Přečtěte si také