Denní horoskop ŠTÍRA na 29. 11. 2022

Štír 29. 11. 2022

Je to jeden z těch dnů, kdy cokoli řeknete, abyste vyjasnili nejasnosti, jenom věci ještě více zamotá. Chcete strávit zábavný večer s přáteli, ale obáváte se, že situaci jen zhoršíte. Vaši přátelé vás mají rádi i ve dnech, kdy vaše sociální dovednosti nejsou na vrcholu!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Malá setkání přátel a rodin vám mohou poskytnout příležitost seznámit se s někým výjimečným. Vaše první setkání však může být mnohem vážnější, než jste doufali nebo než je vám příjemné. Ale i když možná začnete svůj vztah velmi podnětnou, možná znepokojivou konverzací, to, kam to nakonec povede, vám jistě vykouzlí úsměv na tváři. Nenechte se tedy zatím odradit.

Práce

Na cestě jste dosáhli zpomalení. Nacházíte se v bodě pozastavení. Čím více se budete bránit, tím více budete vázáni na situaci, která vám není příjemná. Vzdejte se kontroly a buďte trpěliví. Vyčkejte, až se to stane. Váš čas přijde.

Peníze

Čeká vás období náročné komunikace, zejména v oblasti práce a peněz. Je možné, že využijete psaní, mluvení a další prostředky k předání svého poselství, abyste rozšířili své myšlenky. Kreativita proudí hustě a rychle, ale bude těžší než obvykle být vyslyšen. Své nápady, které vám vydělávají peníze, zatím rozvíjejte a prezentujte je později.

Zdraví

Vaše znamení dnes zdobí lehkovážná hravost. Můžete pociťovat zvýšenou hladinu energie a touhu hrát si s ostatními. Dejte přednost tenisu, squashi nebo jakémukoli jinému sportu, který můžete provozovat s někým jiným, před cvičením o samotě. Váš postoj bude svůdný. Udělejte si dnes radost a uvolněte svou energii hrou  vyjděte ven a podělte se o své pozitivní pocity. Dnešní den je vhodný ke strávení s dětmi.

Přečtěte si také