Denní horoskop ŠTÍRA na 30. 7. 2022

Štír 30. 7. 2022

Váš život se dnes pravděpodobně rozšíří, Štíři, ať už díky novému členství ve skupině, nebo díky lidem, které potkáte. Možná budete pozváni na večírek, kde se vám otevře celý svět nových a vzrušujících událostí. Možná se znovu setkáte s dobrým přítelem z minulosti, který vám může otevřít nejrůznější profesní dveře. Buďte vnímaví ke každému, koho potkáte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy je voda klidná, jindy jsou vlny nebezpečně vysoké. Něco z tohoto jevu je dnes ve vzduchu, protože se vám může zdát, že romanticky ponoříte prst do vody, abyste zjistili, že jste se potopili daleko za svou hloubku. Emoce jsou příliš silné i pro toho, kdo je tak zvyklý na vodní život. Možná do ní nejdříve hoďte kámen.

Práce

Může vás trápit nedostatek energie v kombinaci s duševním zmatkem. Nemějte obavy. Místo toho přijměte dary, které přicházejí, když si dáte pauzu, necháte svou mysl zklidnit a nasloucháte svým instinktům. Zpomalte a úspěch se dostaví přirozeně.

Peníze

Tento týden planety mění způsob, jakým vás ostatní vnímají, což je z dlouhodobého hlediska pozitivní. Protože se to však v současné době týká vaší kariéry a domácího života, je nejlepší hledat pomoc ve vážných vztazích. Ti, kteří dokáží obstát uprostřed bouře, jsou ti, které chcete mít nablízku.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce je pro vás úžasným tranzitem, protože vás vybízí k pohledu na dualitu. Tentokrát jde o to, jak se váš citový život prolíná s vaším aktivním (vnějším) životem. Dopřáváte si dostatek uvolnění prostřednictvím pravidelné jógy nebo běhu? Dopřáváte si dostatek výživy prostřednictvím zdravé vyvážené stravy? Dopřáváte si dostatek času na relaxaci a odpočinek? To jsou prakticky všechny nástroje, které potřebujete pro spokojený vztah k sobě samému!

Přečtěte si také