Denní horoskop ŠTÍRA na 4. 1. 2023

Štír 4. 1. 2023

Dnes se můžete cítit poněkud sklesle, aniž byste věděli proč, Štíři, a mohli byste strávit spoustu času hledáním důvodu. Žádný konkrétní důvod ale pravděpodobně neexistuje. Je pravděpodobné, že prostě jen reagujete na nízké biorytmy. Tento den je proto skvělý na to, abyste si šli zacvičit. Tímto způsobem můžete rozproudit endorfiny a pozdě odpoledne se budete cítit mnohem lépe. Pak byste měli mít skutečně chuť jít ven a bavit se.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná je pro vás obtížné přesně určit, jakou taktiku dnes zvolit v oblasti osobních vztahů. Současná planetární energie podporuje určitou rozpolcenost vašeho postoje. Víte, že chcete být s tou zvláštní osobou, ale zároveň nechcete přijít o svobodu dělat si, co se vám zlíbí. Možná by vám pomohlo rozhodnout se, co pro vás skutečně znamená víc.

Práce

Dnes uděláte obrovský krok vzhůru. Nebojte se toho. Půda, na které stojíte, je pevná a důvěryhodná. Budete uznáni a odměněni za svou neuvěřitelně spolehlivou povahu a báječnou paměť. Neváhejte se těmito vlastnostmi pochlubit.

Peníze

Tento týden vás pravděpodobně čeká zkouška v oblasti financí. Vaše kariérní oblast je destabilizovaná, což vás nutí k jiným plánům. Zde nyní nemůžete s ničím moc počítat, a proto je nejlepší držet se svých ideálů a zároveň zkoumat možnosti. Mezitím se zcela přetvoříte. Od způsobu oblékání až po způsob mluvy přemýšlíte o tom, jak udělat nový dojem na lidi, na kterých vám záleží nejvíce.

Zdraví

Jste rádi středem pozornosti, ale být neustále středem pozornosti může být trochu nudné. Využijte energii současného aspektu k tomu, abyste rozzářili své vnitřní světlo a zjistili, jakou pozornost si můžete v příštích měsících věnovat. Věnujte zvýšenou pozornost svému jídelníčku. Vaše strava určuje zdravotní vzorce, které budete prožívat. Pro lesklé vlasy si přidejte do čaje řepík (bylinnou esenci).

Přečtěte si také