Denní horoskop ŠTÍRA na 5. 11. 2022

Štír 5. 11. 2022

Možná jste plánovali dlouhou cestu nebo návrat do školy, abyste získali vyšší vzdělání. Možná jste to dosud odkládali. Konečně jste překročili hranici a rozhodli se to udělat. Už vás nic nezastaví! Možná strávíte spoustu času na telefonu sháněním informací a předběžnými přípravami.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

O vašem milostném životě se v současné době hodně spekuluje. Mohl by se vydat novou a velmi odlišnou cestou, a to dříve, než si myslíte. To vše jsou dobré zprávy, i když se možná obáváte, jak to ovlivní váš vztah. Setřeste tento pesimistický pohled a dovolte, aby se stal zázrak. Pak udělejte první krok vpřed.

Práce

Neberte si do hlavy, že nikoho nezajímáte ani vy, ani to, co děláte. V příběhu jde o víc. Možná je pravda taková, že skutečně nechápou, čím procházíte, protože se ji dostatečně nesvěřujete. Sdílejte více.

Peníze

Možná jste na pokraji, ale ještě nejste tam, kde byste chtěli být. Důvodem jsou aspekty ovlivňující vaši oblast minulých životů, karmy a institucí. Aktivita zde může někdy způsobit, že budete v touze dostat se dopředu náchylní k nehodám. Právě teď je to o plánování a o tom, abyste na své místo dostali poslední kousky skládačky. Brzy se budete moci posunout blíže ke svým cílům.

Zdraví

V těchto dnech byste měli soustředit svou energii na svůj domov. Dopřejte si čas na úklid, a i když zrovna nebudete uklízet, bude užitečné udělat si seznam věcí, které chcete udělat. Konfigurace planet podpoří disciplinovanou pozornost, kterou věnujete svému domovu. Možná je na čase začít uklízet nepořádek, který se zázračně nahromadil v koutech, jež pravidelně neprohlížíte. Otevřete oči zejména v kuchyni a koupelně a objevte, co potřebujete, aby se vám žilo lépe!

Přečtěte si také