Denní horoskop ŠTÍRA na 5. 3. 2023

Štír 5. 3. 2023

Tvůrčí energie, zejména při psaní nebo mluvení, by dnes mohla přetékat. Nápady by mohly přicházet rychle a houstnout, Štíři, a možná budete chtít zavolat několika přátelům a probrat s nimi své myšlenky. To vám pravděpodobně přinese ještě více informací, které bude muset vaše mysl muset zpracovat. Napište si, co vás nejvíce zajímá, a projděte se, abyste si vyčistili hlavu. Zítra by vám mělo být vše jasnější.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vzhledem k dnešnímu postavení planet je láska otázkou stanovení svých priorit. Tento aspekt vás vybízí k tomu, abyste se dobře podívali na své motivy, proč se chcete s určitou osobou vázat. Pokud vás přitahuje čistě fyzická rovina, není zaručeno, že to vydrží, jakmile vyčerpáte novost být s někým novým. Bylo by lepší, kdybyste navázali duchovnější spojení.

Práce

Přejete si a čekáte, až se vám někdo ozve. Zoufale čekáte u telefonu nebo počítače a čekáte na zprávu, kterou chcete slyšet. Neztrácejte takto svůj den. Buď tuto osobu kontaktujte sami, nebo to nechte být.

Peníze

Tento týden se potýkáte s problematickou energií. Vesmír po vás chce, abyste si s okolím vyměnili informace týkající se zejména vašeho peněžního života. Ve skutečnosti můžete být tak zaneprázdněni svými plány na rozšíření svých znalostí, že nebudete mít čas věnovat se požadavkům na pracovišti. Přiklánějte se na stranu komunikace. Vaše ambice závisí na tom, zda dokážete druhým jasně sdělit, co potřebujete a chcete.

Zdraví

Někdy se můžete cítit jako nejsmyslnější člověk na světě a planety tento pocit podporují. Nechte se vést svými emocemi a vytvořte si kolem sebe zcela pečující prostředí. Dopřejte si správné potraviny, abyste se cítili co nejlépe, a respektujte potřebu svého těla po fyzickém cvičení a dostatečném odpočinku. Pokud máte tendenci starat se o potřeby druhých lidí, využijte dnešek k tomu, abyste si určili věci, bez kterých se často obejdete. Pak nejprve naplňte své vlastní potřeby.

Přečtěte si také