Denní horoskop ŠTÍRA na 6. 1. 2023

Štír 6. 1. 2023

Vaše vřelost a dobrá povaha k vám dnes přitahují lidi jako magnet, Štíři. Jste na to samozřejmě zvyklí, ale dnes jsou tyto aspekty vaší povahy obzvláště posíleny. Zjistíte, že setkání s druhými lidmi ve vás zanechávají pocit naplnění a uspokojení. Koneckonců jsou to právě naši blízcí, kvůli kterým stojí za to skutečně žít. Nastává čas pro romantická setkání.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky planetární konjunkci budete ještě více dychtit zjistit, co vás na určité osobě zajímá. Možná jste vyzkoušeli různé přístupy, ale všechny byly neúspěšné, a přesto jste odhodláni zkusit to znovu. Možná potřebujete vylepšit svou image, a i když to není vaše barva, zkuste si obléknout černou. Pak se zaměřte na překonání strachu z přílišné vášně a možná máte vyhráno.

Práce

Nebojte se řešit více projektů současně. Vaše schopnost vykonávat více úkolů bude poměrně silná. Žonglujete s mnoha různými talíři, ale to je v pořádku. Nepropadejte panice. Zachovejte klid, chladnou hlavu a rozvahu a budete mimořádně produktivní.

Peníze

Tento týden vás pravděpodobně čeká zkouška v oblasti financí. Vaše kariérní oblast je destabilizovaná, což vás nutí k jiným plánům. Zde nyní nemůžete s ničím moc počítat, a proto je nejlepší držet se svých ideálů a zároveň zkoumat možnosti. Mezitím se zcela přetvoříte. Od způsobu oblékání až po způsob mluvy přemýšlíte o tom, jak udělat nový dojem na lidi, na kterých vám záleží nejvíce.

Zdraví

Zeptejte se sami sebe, co potřebujete, abyste se ve svém těle cítili opravdu dobře. Potřebujete být v lepší fyzické kondici? Potřebujete se cítit silnější, pružnější, cítit se lehčí nebo těžší? Způsob, jakým žijeme ve svém těle, souvisí s tím, jak se chováme k ostatním a jak dovolíme ostatním, aby se chovali k nám. Pokud neexistujeme ve fyzické realitě podle našich představ, je obtížné vytvořit emoční realitu, po které toužíme.

Přečtěte si také