Denní horoskop ŠTÍRA na 7. 12. 2022

Štír 7. 12. 2022

Očekávejte, že den začnete s novou silou a energií. Téměř vše, co máte na seznamu úkolů, vám půjde od ruky. Ke svým projektům můžete přistupovat s důvěrou a elánem, protože zvládnete to, co je třeba udělat. Pokud jste se chtěli do něčeho pustit nebo něco začít, těžko budete hledat lepší den. Využijte přílivu sebedůvěry. Není nic, co byste nezvládli.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se dnes v oblasti osobních vztahů cítíte neohrabaně a celkově nekoordinovaně, nedělejte si příliš velké starosti. Na povrch vyplouvají určité vzorce chování, abyste si mohli lépe uvědomit, jak nevědomky sabotujete některé své vztahy. Nebuďte příliš skleslí – je to velký krok vpřed.

Práce

Dnes uděláte obrovské pokroky na cestě ke svým kariérním cílům, takže se nevzdávejte, ještě než začnete. Pokud hledáte novou práci, je pravděpodobné, že ji najdete. Přinejmenším všechny pohovory s potenciálními zaměstnavateli proběhnou velmi dobře.

Peníze

Můžete neuvěřitelně dobře vydělávat i spořit peníze a v průběhu času pečlivě budovat investiční portfolio. Nyní se však můžete setkat s nepříjemnou zprávou týkající se svého peněžního života. Tento týden se hlavní energie vyskytuje v oblasti vašeho horoskopu spojené se zaměstnáním a/nebo zdravím, což znamená, že možná budete nuceni přehodnotit možnost zaměstnání, o kterém jste si mysleli, že jste ho už opustili, nebo vám vzniknou neplánované výdaje, které nechcete platit. Udělejte krok zpět a přeskupte síly.

Zdraví

Máte skvělé nápady, ale je důležité stanovit si priority. Nejdřív to nejdůležitější: jak na vás v těchto dnech působí vaše tělo? Tělo je pro nás dobrým přítelem; musíme se snažit být k němu stejně dobří jako ono k nám! Zvažte, co si myslíte, že by pro vás bylo dobré: více, nebo méně pohybu? Více, nebo méně spánku? Více, nebo méně určitých potravin? Od vizualizace se odvíjí stanovení cílů; od cílů se odvíjí síla ke každodenním činům.

Přečtěte si také