Denní horoskop STŘELCE na 1. 11. 2022

Střelec 1. 11. 2022

Vaše mysl by dnes mohla být obzvláště aktivní. Možná objevíte nový talent, o kterém jste nevěděli, například v psaní, kreslení nebo mluvení. Nápady na příběhy, náčrty nebo přednášky by mohly přicházet rychle a houstnout. Zapište si je. Počítače jsou nyní obzvláště užitečné. Možná budete muset vyřídit nějaké papírování týkající se peněz, ale to by mělo být vyřízeno rychle a snadno.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes vás čeká několik skvělých a živých rozhovorů. Pokud se účastníte jakéhokoli společenského setkání, ať už je jakkoli malé, očekávejte, že to bude zábava. Jste-li nezadaní a hledáte-li lásku, pak nezůstávejte doma; přijměte všechna pozvání, která vám budou dána, a rozpovídejte se do omrzení. Láska přichází díky tomu, že se s ostatními podělíte o své zájmy a pustíte je do svého světa.

Práce

Dnes se můžete cítit trochu roztěkaní. Protože zvládáte více úkolů, můžete přecházet od jednoho projektu k druhému. Snažte se udržet pozornost tím, že si budete dělat přestávky. Překontrolujte si svou práci a nedovolte, aby vám rozptýlení bránilo v soustředění.

Peníze

Těšíte se ze šťastného aspektu, který ovlivňuje sociální skupiny a politiku. Pokud hledáte nové zaměstnání, využijte příznivého impulsu a informujte se o volných pracovních místech s lepšími výhodami nebo o investorech, kteří by se mohli zajímat o váš podnikatelský záměr. Pokud oslovíte stávající kontakty, najdete, co potřebujete.

Zdraví

Nejlepší způsob, jak si zajistit dobré zdraví, je věnovat pozornost svému srdci. Tento měsíc věnujte tomuto orgánu zvláštní pozornost a pocítíte přínos jak ve svém fyzickém, tak společenském životě! Srdce ocení nízký příjem červeného masa a mléčných výrobků, intenzivní aerobní cvičení nebo dobrý běh alespoň třikrát týdně a spoustu dobrých přátel, kterým můžete pravidelně volat a svěřovat se jim!

Přečtěte si také