Denní horoskop STŘELCE na 13. 3. 2023

Střelec 13. 3. 2023

Střelci, dnes by vám mohla přijít značná finanční částka, pravděpodobně jako překvapení. Tento den je pro vás významný. Peníze vám otevřou nové dveře, zejména pokud jde o kreativitu, takže situace rozhodně vybízí k oslavě. Alespoň dva měsíce nehazardujte a neuvažujte o žádné lehkovážné investici. Udělejte si radost. Zasloužíte si to!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve vzduchu je dnes nádherný pocit tajemství a magie, který může váš současný vztah povznést do nových výšin. Povzbudivé planetární tranzity znamenají, že máte přístup k čisté romantice. Stačí jen vykouzlit tu správnou atmosféru. Možná to bude vyžadovat trochu fantazie, ale váš partner (současný nebo budoucí) bude inspirován k tomu, aby se vám věnoval ještě vroucněji.

Práce

Pokud máte pochybnosti o určitém problému, udělejte si průzkum. Navštivte místní knihovnu a obnovte si čtenářský průkaz. Vyhledejte referenční knihy a poptejte se po místních zdrojích, které by vám mohly pomoci při hledání těchto konkrétních znalostí.

Peníze

I když se může zdát, že příležitosti přicházejí odnikud, což může narušit vaši přirozenou touhu po jistotě, daří se vám dobře. Můžete být o něco náchylnější k nehodám než obvykle, proto jezděte opatrně. Buďte aktivní ve splácení toho, co dlužíte. Nečekejte na nevyhnutelný telefonát.

Zdraví

Čím více informací budete mít o potravinách, které do svého těla vkládáte, tím lépe se budete rozhodovat a tím lépe se budete celkově cítit. Zjistěte, co je pro vás na jídle, které jíte, důležité  kromě chuti. Existují ve vašem okolí zemědělské komunity? Pokud ano, zajímejte se o to, co produkují a jak to dělají. Znalosti o potravinách a způsobu jejich pěstování jsou stále důležitější a změní způsob vašeho stravování, doplňky stravy, které se rozhodnete užívat, a celkově zvýší vaše povědomí o tom, co vaše tělo potřebuje.

Přečtěte si také