Denní horoskop STŘELCE na 17. 9. 2022

Střelec 17. 9. 2022

Střelci, možná obdržíte nečekanou výhru. Možná zemřel strýc a vzpomněl si na vás v závěti nebo se konečně podařilo vyřešit staré právní vyrovnání. Ať už je zdroj jakýkoli, dodatečný příjem je nyní vítaný. Vaše živé sny z poslední doby nemusí s tímto finančním vzestupem zdánlivě souviset, ale souvisí spolu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes máte mnoho možností, které se vám otevírají, ale všechny se nabízejí prostřednictvím rozhovorů s novými lidmi. Situace mezi vámi a druhým člověkem může vyvrcholit, což může způsobit potenciální hádku. Někdy však může mít konflikt velmi prospěšné vyústění. Zdá se, že díky vášnivé diskusi dojdete k ocenění romantického potenciálu toho druhého a šťastně se rozvine jiný příběh.

Práce

I když dnes nepracujete, stále na práci myslíte. Váš mozek pracuje na plné obrátky, a to je v pořádku. Nápad, který vás dnes napadne, stojí za to realizovat. Dosáhli jste nového výchozího bodu; neváhejte tedy v tuto chvíli zasít nějaká nová semínka.

Peníze

Nyní máte v rukou situaci dobré a špatné zprávy. Dobrou zprávou je, že váš dům kariéry a autorit je pozitivně ovlivněn, což naznačuje období lepších příležitostí a lepšího přístupu k peněžním prostředkům. Špatnou zprávou je, že možná nevěříte, že byste měli něco měnit. Snažte se pohnout kupředu tím, že budete spolupracovat, ne bojovat.

Zdraví

Všimli jste si, že čím více přemýšlíte o stravovacích problémech, tím klidněji si vybíráte, co jíte? Pokud jste předem připraveni zvládnout každodenní rozhodování o tom, co budete a nebudete ve svém jídelníčku akceptovat, je výběr mnohem snazší. Po celý den víte, že plánujete mít zdravé tělo, ve kterém se budete cítit dobře a budete si ho užívat. Vytvoření spojení mezi láskou k sobě a jídlem, které jíte, je prvním krokem.

Přečtěte si také