Denní horoskop STŘELCE na 18. 8. 2022

Střelec 18. 8. 2022

Postavení planet vám napovídá, abyste si dávali pozor na to, co jíte, Střelci. Co kdybyste začali jíst více ovoce? Kupte si to nejhezčí ovoce, které najdete, a buďte na sebe opravdu hodní. To, co uděláte pro své tělo, vám za týden či dva přinese velké výhody. Je také na čase, abyste si dopřáli hodně spánku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská konjunkce pro vás dnes může být obzvlášť obtížná, protože máte jen velmi málo skutečné energie na to, abyste se s určitou situací vypořádali. Můžete se cítit někým obklíčeni, což vás unavuje. Chce to vážně si promluvit, což nemusí být snadné, ale rozhodně to stojí za to. Budete muset udělat první nesmělé kroky ke skutečnému průlomu.

Práce

Sedět u rýsovacího prkna s plánem v hlavě nepřinese obrovskou podporu. Jakmile se však s tímto plánem skutečně začnete zabývat, podpora se bude ozývat ze všech stran. Udělejte první kroky sami a ostatní vás budou následovat.

Peníze

Je to vhodná doba pro vás, kteří si ze všeho nejvíc přejete založit nový spořicí a investiční plán, abyste si zajistili budoucnost. Všude kolem vás se však objevují pokušení díky aktivitě v oblasti cestování, vzdělávání a duchovnosti. Snažte se odolat nutkání utrácet. Ze životních událostí se můžete vždy poučit.

Zdraví

Aspekt dne bude zdůrazňovat vaši schopnost vyjádřit pocity slovy a případně myšlenky činy. Pokud jste měli potíže v komunikaci a jste připraveni si vyjasnit vztahy, nyní je k tomu vhodná doba. Pokud chcete zlepšit komunikaci se svým šéfem nebo dětmi, je nyní vhodná doba k zahájení nových cest dialogu. Pokud se snažíte splnit svá předsevzetí a cíle, jako je udržet se v kondici a zdravě se stravovat, není lepší čas než právě teď!

Přečtěte si také