Denní horoskop STŘELCE na 19. 10. 2022

Střelec 19. 10. 2022

Dnešní den je vhodný k tomu, abychom se pustili. Pokud vám někdo ublížil nebo vás zklamal, je čas odpustit a jít dál. Držení zášti vás nikam neposune. Ve skutečnosti vás to pravděpodobně sžírá a brání vám to v tom, abyste se posunuli vpřed v jiných oblastech. Pokud to s touto osobou má vyjít, tak to vyjde. Pokud ne, tak to tak být nemá.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dejte si dnes pozor, abyste všechny kolem sebe i své nejdražší lásky nenaštvali bouří protestů a kritiky. Energie dnešního dne všechny přivádí do úzkých, ale vy se o to nemusíte otírat. Možná bude lepší, když veškerou energii vložíte do něčeho, co obvykle děláte neradi, než abyste ohrožovali svůj vztah.

Práce

Co dává dokonalý a racionální smysl vám, nemusí nutně dávat smysl jiným lidem. Něco se ztratí v překladu a s tím prostě nic nenaděláte. Nenechte se příliš emocionálně připoutat k výsledku událostí.

Peníze

Ve vaší oblasti peněz a hodnot nastává čas příležitostí. Rozšiřte svůj hospodářský výsledek tím, že najdete nové způsoby, jak vydělávat peníze. A uvědomte si, co pro vás peníze znamenají. Čeho jste ochotni se vzdát, abyste měli více? Stojí to, co nyní obětujete, opravdu za to? Když si na tyto otázky odpovíte, problémy se vyřeší samy.

Zdraví

Pokud se už teď cítíte jako flirtér, je pravděpodobné, že dnes na sebe uděláte dojem novými schopnostmi. Možná ani nemáte v úmyslu flirtovat, ale ostatní si to budou myslet. Vaše dychtivost navazovat vztahy s druhými (zejména toho pohlaví, které vás osloví) bude neukojitelná! Někdy tato energie ostatní převálcuje. Nezapomeňte si dopřát aerobní cvičení, abyste zažili co nejlepší ztvárnění tohoto aspektu. Vaše láskyplnost a upřímná péče a starostlivost budou vyzařovat a hluboce se dotýkat druhých. Ignorujte zkratkovitost!

Přečtěte si také